Ηθοποιός έκανε μείωση στήθους επειδή μεγάλωνε συνεχώς


Ηθοποιός έκανε μείωση στήθους επειδή μεγάλωνε συνεχώς

Η πρώτη εμφάνιση μετά την επέμβαση...

Μείωση στήθους επειδή… μεγάλωνε συνεχώς, έκανε μια από τις ηθοποιούς της διάσημης σειράς "Modern Family". Ο λόγος για την 18χρονη Ariel Winter, η οποία αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα με το τεράστιο μπούστο της που δεν σταματούσε να… αυξάνεται.

Η νεαρή ηθοποιός που υποδύεται την κόρη των Claire και Phil Dunphy στην πολυβραβευμένη σειρά, μίλησε πρώτη φορά πριν μερικούς μήνες για το θέμα υγείας της, λέγοντας πως τα στήθη της "μεγάλωναν μεγάλωναν, έμοιαζαν πως δε θα σταματήσουν ποτέ. Άρχισε να πονάει τόσο πολύ που δεν μπορούσα να υπομείνω άλλο τον πόνο". Μεταξύ άλλων είχε αποκαλύψει πως δεν μπορούσε καλά καλά να σταθεί όρθια, υποφέροντας από την μέση και από τον αυχένα της λόγω του βάρους του στήθους της!

Αν σε αυτό προσθέσει κανείς ότι η 18χρονη ηθοποιός έχει ύψος μόλις… 1,52 το αισθητικό αποτέλεσμα δεν ήταν το ιδανικό για την νεαρή κοπέλα, η οποία πλέον νιώθει άλλος άνθρωπος, αφού όπως λέει της… έφυγε ένα βάρος!

Μάλιστα πριν μερικές ημέρες, η Winter δεν δίστασε να δώσει το "παρών" στα "SAG Awards", επιλέγοντας να φορέσει μια μαύρη και πολύ αποκαλυπτική τουαλέτα, η οποία άφηνε σε κοινή θέα το μικρότερο πλέον στήθος της, αλλά και τις ανεπαίσθητες ουλές από την επέμβαση στα μπράτσα. Σε όσους είπαν πάντως πως η 18χρονη σταρ το έκανε εσκεμμένα, η ίδια απάντησε μέσω Twitter, λέγοντας: "Παιδιά, υπάρχει λόγος που δεν προσπάθησα να κρύψω τις ουλές μου! Είναι κομμάτι μου και δεν ντρέπομαι καθόλου γι΄αυτές".

Πηγή: star.gr
 

Tags ARIEL WINTER, hollywood, celebrities, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3154 s (250 Queries.) // Parse time: 0.3757 s // Total time: 2.6911 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X