Μπορείς και εσύ να είσαι ο επόμενος νικητής του X – Factor


Μπορείς και εσύ να είσαι ο επόμενος νικητής του X – Factor

Οι Κύπριοι που συμμετείχαν και οι τρεις νίκες του νησιού

Αντίστροφα θα αρχίσουμε να μετράμε σιγά σιγά πριν να ξεκινήσουν οι οντισιόν για το μεγαλύτερο μουσικό talent show διεθνώς έτσι ώστε να βρεθούν τα μεγαλύτερα ταλέντα σε Ελλάδα και Κύπρο. Το νησί μας στα τρία X-Factor που προβλήθηκαν στην ελληνική τηλεόραση ανέδειξε τους νικητές ενώ πέραν από αυτό πολλά δικά μας παιδιά είχαν την ευκαιρία να δουν τα όνειρά τους να πραγματοποιούνται κάνοντας καριέρα στην ελληνική μουσική βιομηχανία. Με την ευκαιρία της προβολής και πάλι του talent show από την τηλεόραση ΣΙΓΜΑ αυτή την άνοιξη η ομάδα του ilovestyle.com σας παρουσιάζει τους Κύπριους που συμμετείχαν στα τρία προηγούμενα ελληνικά X – Factor βλέποντας το δικό τους αστέρι να λάμπει.

X – FACTOR 1 – 2008
Το πιο επιτυχημένο μουσικό talent show είναι γεγονός και στην ελληνική τηλεόραση. Με παρουσιαστή τον super star Σάκη Ρουβά το show έχει τεράστια επιτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο. Νικητής αναδεικνύεται ο Λούκας Γιώρκας με manager την Κατερίνα Γακγκάκη και από τότε ο νεαρός Κύπριος κατέχει μία σημαντική θέση στα μουσικά σχήματα της νυχτερινής ζωής σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη ενώ εκπροσωπεί και την Ελλάδα στο διαγωνισμό της Eurovision το 2011.

Τη νίκη διεκδικούσε ένας ακόμη δικός μας ο Νικόλας Μεταξάς ο οποίος αυτή τη στιγμή μένει μόνιμα στις ΗΠΑ κάνοντας επιτυχημένα βήματα στο χώρο της μουσικής.

Την ίδια χρονιά είδαμε ακόμη τους: Λούης Γεωργίου ο οποίος συνεργάστηκε για πολλά χρόνια με την Άννα Βίσση, την Ιωάννα Πρωτοπαπά και το Μάριο Κούμα ο οποίος με το συγκρότημα Τριημητόνιο αλλά και στη συνέχεια με τη solo καριέρα του κατάφερε να κάνει σημαντικά βήματα στην Κύπρο και στην Ελλάδα.


 

X – FACTOR 2 – 2009
Ακόμη ένας Κύπριος πήρε τη νίκη κάνοντας αίσθηση με την αισθησιακή φωνή του και στο στυλ του. Ο Σταύρος Μιχαλακάκος με manager το Νίκο Μουρατίδη κέρδισε το κοινό και του χάρισε την πρωτιά και μαζί το συμβόλαιο με μεγάλη δισκογραφική εταιρεία.

Και μπορεί ο Σταύρος να ήταν ο νικητής σίγουρα όμως δύο γυναικείες παρουσίες είναι αυτές που κρατήσαμε στη μνήμη μας και αυτές δεν είναι άλλες από την Ελευθερία Ελευθερίου και την Ήβη Αδάμου οι οποίες αυτή τη στιγμή θεωρούνται από τις πιο υποσχόμενες νεανικές φωνές στην ελληνική δισκογραφία.

Τη δεύτερη σεζόν του μουσικού ταλέντου απολαύσαμε επίσης το Hovig Demirigian, την Πωλίνα Χριστοδούλου αλλά και την Μαριάννα Ιωάννου η οποία συμμετείχε μαζί με το συγκρότημα 48ώρες.

 

Χ – FACTOR 3 2010
Και πάλι η νίκη στην Κύπρο με τον Χάρη Αντωνίου και manager το Γιώργο Θεοφάνους.

Στο τρίτο X-Factor είδαμε επίσης του συμπατριώτες μας, Έλενα Αναγιωτού, Nikki Ponte, Γρηγόρη Γεωργίου και Έλενα Γεωργίου.


Αν και εσύ έχεις ταλέντο στη μουσική και το τραγούδι δήλωσε τώρα συμμετοχή στο www.skai.gr/xfactor ή τηλεφωνικά στο 22580649.
Το “X- Factor” το παγκόσμιο φαινόμενο που έχει ανακαλύψει και αναδείξει καλλιτέχνες διεθνούς εμβέλειας, αναζητά το νέο αστέρι της ελληνικής μουσικής μέσα από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ και του ΣΙΓΜΑ.

Tags x factor, Τηλεοραση, ΣΙΓΜΑ, σκαι, κυπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6195 s (232 Queries.) // Parse time: 0.2307 s // Total time: 2.8502 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X