Έξι Πρόεδροι και η προσπάθεια τους για να λυθεί το Κυπριακό


Έξι Πρόεδροι και η προσπάθεια τους για να λυθεί το Κυπριακό

Όπως τους βίωσε ο Κώστας Ν. Χατζηκωστής.  

Έξι Πρόεδροι της Κυπριακής Δημοκρατίας για μισό αιώνα επιχείρησαν να λύσουν το Κυπριακό. Αυτές τις προσπάθειες τους βίωσε ο πρόεδρος του συγκροτήματος «Δίας», κ. Κώστας  Ν. Χατζηκωστής, και τις παρουσιάζει στο βιβλίο του με τίτλο: «Έξι Προεδρικά Πορτραίτα: Πολιτικά βιώματα με τους Προέδρους της Κύπρου την ιστορική περίοδο των τελευταίων πενήντα χρόνων».

Με αφορμή την έκδοση αυτού του εξαιρετικά ενδιαφέροντος βιβλίου, το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας διοργανώνει την Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016, στις 18:00, στην αίθουσα ΟΥΝΕΣΚΟ, εκδήλωση στην οποία θα μιλήσουν οι κύριοι: Νίκος Χριστοδουλίδης, Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Στέφανος Στεφάνου, πρώην Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Χρύσης Παντελίδης, Εκτελεστικός Διευθυντής του Κέντρου Μελετών Τάσσος Παπαδόπουλος, Χριστόδουλος Γιαλλουρίδης, Κοσμήτορας της Σχολής Διεθνών Σπουδών του Πάντειου Πανεπιστημίου, και Νίκος Περιστιάνης, Κοινωνιολόγος / Πρόεδρος του Συμβουλίου του Πανεπιστημίου Λευκωσίας. Την εκδήλωση θα συντονίσει ο Γιώργος Κέντας, Επίκουρος Kαθηγητής Διεθνούς Πολιτικής και Διακυβέρνησης στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας. Παρέμβαση στη συζήτηση θα κάνει ο συγγραφέας του βιβλίου κ. Κώστας  Ν. Χατζηκωστής.

Η εκδήλωση θα είναι ανοικτή στο κοινό για όσους ενδιαφερόμενους επιθυμούν να την παρακολουθήσουν και να υποβάλουν μετά το τέλος της συζήτησης τα δικά τους ερωτήματα και σκέψεις.

Tags 6 ΠΡΟΕΔΡΙΚΑ ΠΟΡΤΡΑΙΤΑ, ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΗΣ, κυπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5876 s (231 Queries.) // Parse time: 0.3339 s // Total time: 2.9215 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X