La Parfaite: Τα πρώτα σε προτίμηση λουκούμια γάμου!


La Parfaite: Τα πρώτα σε προτίμηση λουκούμια γάμου!

Τα πιο αγνά υλικά

Τα ζαχαροπλαστεία La Parfaite συμμετείχαν φέτος με μεγάλη επιτυχία στην έκθεση γάμου Wedding 2016, στους χώρους της Κρατικής Έκθεσης στη Λευκωσία, και εντυπωσίασαν ακόμα μια φορά με τις δημιουργίες τους, παρουσιάζοντας τις ευφάνταστες και πεντανόστιμες τούρτες γάμου τους, αλλά και τα πρώτα σε προτίμηση, γνωστά παγκύπρια, λουκούμια τους.

Τα αγαπημένα, χειροποίητα λουκούμια με την υπογραφή La Parfaite κέρδισαν και πάλι τις εντυπώσεις, με την ασυναγώνιστη νοστιμιά τους, η οποία οφείλεται, μεταξύ άλλων, στα αγνά και ολόφρεσκα υλικά που χρησιμοποιούνται κατά την παρασκευή τους.

Από τη μέρα που άνοιξε τις πόρτες του στο κυπριακό κοινό, το La Parfaite εστιάζει στην τέχνη της άριστης κυπριακής ζαχαροπλαστικής εμπλουτισμένης με επιρροές από τη Μέση Ανατολή, την Ελλάδα και τη Γαλλία.

Γλυκές και αλμυρές, οι δημιουργίες του αγκαλιάστηκαν από την στιγμή της λειτουργίας του από όλη την Κύπρο και δη από το κοινό της Λευκωσίας, το οποίο κατέστησε το κεραστικό από το οποίο πήρε το όνομά του το ζαχαροπλαστείο, ως το επίσημο κεραστικό της πρωτεύουσας.

Βρείτε τα ζαχαροπλαστεία La Parfaite στη Λεωφ. Γρίβα Διγενή 63, Λευκωσία, τηλ. 22661412 και στη Λεωφ. Στροβόλου 261, Λευκωσία (τηλ. 22455515).

Tags la parfaite, ζαχαροπλαστειο, ΛΟΥΚΟΥΜΙΑ, Γαμος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9919 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3253 s // Total time: 2.3173 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X