Color the Cute Hello Kitty by O.P.I


Color the Cute Hello Kitty by O.P.I

12 νέες limited edition αποχρώσεις σε βερνίκια νυχιών και Gel Color

Είναι το σύμβολο της φιλίας και της διασκέδασης. Είναι γλυκιά και την γνωρίζουν όλοι. Η Hello Kitty είναι pop icon με θαυμαστές σε όλα τα μέρη της γης από την ηλικία των τεσσάρων χρονών μέχρι…. και είναι η νέα μούσα της Ο.Ρ.Ι.

Η συλλογή Hello Kitty από την Ο.Ρ.Ι είναι χαρούμενη, γλυκιά, πολύχρωμη και έχει 12 νέες limited edition αποχρώσεις σε βερνίκια νυχιών και Gel Color. "Η Hello Kitty δημιουργεί την ευτυχία με ένα τρόπο που πραγματικά αντιστοιχεί στην Ο.Ρ.Ι, επειδή στόχος μας είναι να σας κάνουμε να νιώσετε το ίδιο’’ εξηγεί η Suzi Weiss – Fichmann, η ιδρύτρια και πρέσβειρα της O.P.I.

Η σειρά Hello Kitty είναι εμπνευσμένη από την γοητεία και το παιχνίδισμα της συνονόματου της. Μαζί με τα ονόματα τους που τα αντιπροσωπεύουν απόλυτα οι αποχρώσεις από τα βερνίκια νυχιών φτάνουν στην τελειότητα και φυσικά πολλά από αυτά τα χρώματα είναι τάσεις που ηχούν το 2016.

Η Hello Kitty Collection περιλαμβάνει επίσης ProWideTM βούρτσα για την απόλυτη εφαρμογή. Η Hawaii Collection της Ο.Ρ.Ι θα είναι διαθέσιμη στο κοινό με βερνίκια και gels color.

Tags COLOR THE CUTE HELLO KITTY BY O.P.I, O.P.I, beauty, nails, Νυχια, Ομορφια, μανό, βερνικι, πετικιούρ, μανικιουρ, pedicure, manicure


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1303 s (231 Queries.) // Parse time: 0.2052 s // Total time: 2.3355 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X