Σε σήψη βρήκαν το πτώμα εργαζόμενου σε κυπριακό τηλεοπτικό σταθμό


Σε σήψη βρήκαν το πτώμα εργαζόμενου σε κυπριακό τηλεοπτικό σταθμό

Τι συνέβη;

Νεκρός σε δωμάτιο ξενοδοχείου στη Λεμεσό, βρέθηκε  εργαζόμενος σε τηλεοπτικό σταθμό, το πτώμα του οποίου εντόπισε πελάτισσα η οποία διέμενε σε κοντινό δωμάτιο. Λόγω αμέλειας στο νεκροτομείο, στο οποίο οδηγήθηκε η σορός του νεκρού αργότερα, διατάχθηκε έρευνα από το Υπουργείο Υγείας.

Το περιστατικό συνέβη πριν από δύο περίπου εβδομάδες.

Ο 45χρονος άντρας από την Ελλάδα ο οποίος εργαζόταν ως μέλος συνεργείου τηλεοπτικού σταθμού εντοπίστηκε νεκρός στο δωμάτιο ξενοδοχείου από Ρουμάνα πελάτισσα.

Όπως η ίδια ανέφερε στους αστυνομικούς, περνώντας από το διάδρομο, είδε την πόρτα του δωματίου του ανοιχτή και τον ίδιο πεσμένο στο πάτωμα. Υποθέτοντας ότι ήταν λιπόθυμος από το ποτό, δεν έδωσε σημασία και προχώρησε χωρίς να αναφέρει κάτι σε κάποιον.

Όταν την επόμενη ημέρα, αντίκρισε την ίδια εικόνα, αντιλήφθηκε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και έτσι ειδοποιήθηκε η αστυνομία, η οποία έφτασε στο χώρο.

Εκ πρώτης δεν φάνηκε να επρόκειτο για εγκληματική ενέργεια, αφού ο νεκρός δεν έφερε επάνω του σημάδια που να υποδεικνύουν κάτι τέτοιο.

Η σωρός του οδηγήθηκε αργότερα από τους αστυνομικούς στο νεκροτομείο του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού, όπου και παραδόθηκε στον κλητήρα.

Το πτώμα τοποθετήθηκε σε καταψύκτη, τον οποίο όμως δεν είχαν θέσει σε λειτουργία.

Με την άφιξη της ιατροδικαστού στο χώρο για την διενέργεια της νενομισμένης νεκροτομής επί της σορού, διαπιστώθηκε ότι το πτώμα του 45χρονου βρισκόταν σε κατάσταση σήψης.

Για το περιστατικό έγινε καταγγελία στο Υπουργείο Υγείας όπου και διατάχθηκε η διενέργεια έρευνας.

Πηγή:livenews.com

Tags επικαιροτητα, κυπριακος τηλεοπτικος σταθμος, θανατος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.0566 s (252 Queries.) // Parse time: 0.4662 s // Total time: 3.5228 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X