41χρονος ηθοποιός αρραβωνιάστηκε την 24χρονη αγαπημένη του!


41χρονος ηθοποιός αρραβωνιάστηκε την 24χρονη αγαπημένη του!

Βέρες τα Χριστούγεννα, υπό άκρα μυστικότητα

Με… βέρα στο αριστερό θα βρει η νέα χρονιά γνωστό ηθοποιό, ο οποίος, στα 41 του χρόνια, αποφάσισε να αρραβωνιαστεί την κατά 17 χρόνια μικρότερή του αγαπημένη του!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ξένου Τύπου, ανήμερα τα Χριστούγεννα, κατά την διάρκεια δείπνου και υπό άκρα μυστικότητα, αρραβωνιάστηκαν ο Ryan Phillippe και η Paulina Slagter, μοντέλο και φοιτήτρια Νομικής, με την οποία ο ηθοποιός διατηρεί σχέση τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Αν και το ζευγάρι έκανε δημόσια εμφάνιση το βράδυ της Δευτέρας, φρόντισε να κρατήσει τις βέρες μακριά από τα φλας των παπαράτσι, ενώ πληροφορίες λένε ότι τα αποκαλυπτήρια θα γίνουν σε χλιδάτο πάρτι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Ο ηθοποιός -που έγινε γνωστός από ταινίες όπως οι "Δικηγόρος Σκοτεινών Υποθέσεων" και "Ξέρω Τι Έκανες Πέρυσι Το Καλοκαίρι"- υπήρξε στο παρελθόν παντρεμένος με την Reese Witherspoon, από την οποία πήρε διαζύγιο το 2007, έχοντας αποκτήσει δύο παιδιά.

Tags RΥΑΝ PHILLIPPE, ΡΑΙΑΝ ΦΙΛΙΠ, ΠΑΟΛΙΝΑ ΣΛΑΓΚΤΕΡ, PAULINA SLAGTER, ΡΙΣ ΓΟΥΙΔΕΡΣΠΟΥΝ, Reese Witherspoon, hollywood, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2878 s (233 Queries.) // Parse time: 0.3465 s // Total time: 2.6343 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X