Νέες αποχρώσεις προστεθήκαν στη συλλογή κραγιόν Rouge Pur Couture


Νέες αποχρώσεις προστεθήκαν στη συλλογή κραγιόν Rouge Pur Couture

Σε κόκκινο, φούξια και nude

 

Τρεις νέες θεϊκές αποχρώσεις προστεθήκαν στη συλλογή κραγιόν Rouge pur Couture του οίκου Yves Saint Laurent για το φετινό χειμώνα 2015! Οι 3 νέες αποχρώσεις στη συλλογή κραγιόν Rouge Pur Couture  σε κόκκινο, φούξια και nude με νέο συλλεκτικό design μας υπόσχονται προκλητικές εμφανίσεις αλλά πάνω από αισθησιακές για όλο το χειμώνα!

ROUGE PUR COUTURE…Μια υπέροχη συλλογή από 19 μοναδικές αποχρώσεις συνδυάζονται σε κάθε στιγμή της ημέρας και τις νύχτας για διακριτικές ή έντονες εμφανίσεις.  Κάθε απόχρωση εκφράζει μια ξεχωριστή διάθεση!  

Η όλη ιδέα της συλλογής κραγιόν Rouge Pur Couture δημιουργήθηκε από το οίκο YSL για να διαφοροποιήσει και να δώσει μια ξεχωριστεί έννοια του κόκκινου χρώματος διασπάζοντας το σε 3 αποχρώσεις… το κόκκινο, το πορτοκαλί και το φούξια! Μια απίστευτη ποικιλία αποχρώσεων των 3 αυτών χρωμάτων συνθέτουν την νέα συλλογή κραγιόν Rouge Pur Couture. Με την διαφανή σύνθεση της τεχνολογίας "Coloreveal" βοήθα στην διατήρηση και προστασία του χρώματος, χωρίς να το αφήνει να ξεθωριάζει. Το χρώμα είναι προστατευμένο ενώ η σύνθεση λειτουργεί σαν "ασπίδα" προστασία χαρίζοντας φωτεινότητα και λάμψη στα χείλη σας. Εμπλουτισμένο με SPF15 και με ένα μίγμα από αντιοξιδοτικά συστατικά, ενυδατώνουν και προστατεύουν τα χείλη.

 

Tags ROUGE PUR COUTURE, YSL, Yves Saint Laurent, LIPSTICK, beauty, κραγιον, Ομορφια, Μακιγιαζ, make-up


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1389 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3128 s // Total time: 2.4517 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X