Sex and the city: Τα 5 ψέματα που κατέστρεψαν τις γυναίκες


Sex and the city: Τα 5 ψέματα που κατέστρεψαν τις γυναίκες

Μια τηλεοπτική σειρά που επηρέασε εκατομμύρια γυναίκες και τις έκανε να πιστεύουν...κάποια πράγματα εντελώς διαφορετικά απ\' ότι είναι στην πραγματικότητα! 

1. Ο Μr. Λάθος γίνεται ο… Ένας.
Εντάξει, ο Μr. Big υπήρξε ανέκαθεν ο νούμερο ένα για την Carrie, ωστόσο κατά τη διάρκεια των 6 κύκλων του Sex and the City, την είδαμε να δοκιμάζει την τύχη της και αλλού. Πέρα από τις δεκάδες αποτυχημένες της σχέσεις, το fashion icon της δεκαετίας κατάφερε να βρει επιτέλους τον άντρα που ανεχόταν τις παραξενιές, την ιδιαιτερότητα και τις ανασφάλειές της στα μάτια του Έινταν Σο. Και μαντέψτε τι. Τον απάτησε, τον άφησε να φύγει και επέστρεψε στην προβληματική της σχέση με τον Μr. Big –του οποίου το πραγματικό όνομα μάθαμε μετά την ολοκλήρωση της σειράς, κατά τη διάρκεια της πρώτης ταινίας. Και το όνομα αυτού; Τζον Πρέστον.
Μετά από πολλούς χωρισμούς, κλάματα και με τις 3 κολλητές φίλες της Carrie να σιχαίνονται τον Big, η ίδια φτάνει στα σκαλιά της εκκλησίας για να τον παντρευτεί, με τον ίδιο να μην εμφανίζεται ποτέ. Και μετά από όλα αυτά, το φινάλε τους θέλει ξανά μαζί, παντρεμένους και πολύ ερωτευμένους. Δε χρειάζεται να πούμε πως αυτά μόνο στα σενάρια συμβαίνουν, σωστά;

2. Ο νυν ανέχεται τη σχέση με τον πρώην.
Κι όμως, η Carrie βρήκε τον μοναδικό άντρα που κατάφερε να ανεχτεί τα νυχτερινά τηλέφωνα, τις ξαφνικές εμφανίσεις και τα κλάματα του πρώην της χωρίς να φύγει τρέχοντας.
Ποιος δε θυμάται το ταξίδι της Carrie με τον Έινταν στο εξοχικό του σπίτι, με τον Big να φτάνει απέξω μεθυσμένος τα ξημερώματα με τη λιμουζίνα απλά και μόνο γιατί «ήθελε να την δει» και να της πει τον πόνο του για τη νέα του κατάκτηση που ξαφνικά τον παράτησε;
Δεν εννοούμε φυσικά πως ο Έινταν τον υποδέχτηκε με το χαμόγελο στα χείλη, ούτε πως τρελάθηκε στην ιδέα να τον κοιμίσει στο σπίτι του, αλλά καθυστέρησε περίπου 8 ώρες να τον δείρει…

3. Χωρισμός διάρκειας 2 επεισοδίων (το πολύ).
Ποτέ δεν καταλάβαμε πώς καταφέρνει η Carrie και πηδά από τη μία σχέση στην άλλη, το βασικό point όμως είναι άλλο: Πότε προλαβαίνει; Όχι, η συμπεριφορά της ούτε η ιδανική είναι, ούτε χαρακτηρίζει έναν άνθρωπο ισορροπημένο και ανεξάρτητο, γι’ αυτό και όλοι εμείς οι υπόλοιποι που… ζούμε το χωρισμό μας θα μοιάζαμε εξωγήινοι στον κόσμο του Sex and the City.

4. Ξενύχτια, ποτά και άφθονα burgers «χτίζουν» κορμιά.
Ούτε διατροφές, ούτε στερήσεις, ούτε στεναχώρια. Η Carrie Bradshaw και η παρέα της μας δίδαξαν πως με άφθονα κοκτέιλς, πίτσα και burgers στις 2 τα ξημερώματα θα παραμείνεις 45 κιλά και με κορμί έτοιμο για παραλία. Μην παρασύρεσαι λοιπόν, γιατί εσύ δεν πρωταγωνιστείς σε παραγωγή του Ντάρεν Σταρ.

5. Ποτέ τα ίδια ρούχα 2 φορές.
Πρόκειται για τη συνήθεια που έγινε λατρεία για τις γυναίκες, οι οποίες έχοντας εμπνευστεί από την Carrie, ονειρεύονται δωμάτια – γκαρνταρόμπα και φορέματα που σκοπό έχουν να εντυπωσιάσουν μία και μόνο φορά πριν επιστρέψουν (για πάντα) στη ντουλάπα.
Το που έβρισκε η Carrie τα χρήματα για τα δεκάδες πανάκριβα ζευγάρια παπούτσια της και τα εντυπωσιακά σύνολα διάσημων Οίκων μόδας αποτελεί ακόμα –τόσα χρόνια μετά- μυστήριο, ωστόσο στην περίπτωση της μέσης Νεοϋορκέζας, η πρωταγωνίστρια φαντάζει σούπερ ήρωας.

Tags Sex and the City, Carrie Bradshaw, ψεματα, γυναίκες, σχεσεις, ψυχολογια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2435 s (228 Queries.) // Parse time: 0.2701 s // Total time: 2.5136 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X