Τροχαίο ατύχημα για επώνυμο Έλληνα!


Τροχαίο ατύχημα για επώνυμο Έλληνα!

Τρόμος για τη σύντροφό του

Όλα συνέβησαν το Σάββατο το πρωί στην Κεφαλονιά. Ο κορυφαίος Έλληνας dj μουσικός και ραδιοφωνικός παραγωγός, Βαλεντίνο έπαιζε μουσική το βράδυ της Παρασκευής στην Κεφαλλονιά και λίγες ώρες μετά έπαιρνε το αυτοκίνητό του για να βγει στο λιμάνι και από εκεί στην ηπειρωτική Ελλάδα. Οι χρόνοι του ήταν πολύ περιορισμένοι καθώς το Σάββατο το βράδυ έπαιζε μουσική στη Σαντορίνη.

Δυστυχώς όμως για τον Βαλεντίνο ο Θεός είχε άλλα σχέδια. Κάποια στιγμή και ενώ ήταν στον δρόμο σε μια στροφή έχασε τον έλεγχο εξαιτίας του παγετού που είχε στην περιοχή με αποτέλεσμα να περάσει στο αντίθετο ρεύμα και να τρακάρει μετωπικά με δυο αυτοκίνητα.

Άνοιξαν οι αερόσακοι ο Βαλεντίνο τραυματίστηκε μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπως και οι άνθρωποι που τράκαρε. Ευτυχώς για εκείνους δεν υπήρχε κανέναν πρόβλημα και η διακομιδή στο νοσοκομείο αποδείχτηκε βόλτα. Για τον Βαλεντίνο όμως τα δεδομένα ήταν διαφορετικά. Με ράγισμα στο στέρνο και εγκαύματα στην περιοχή της κάτω κοιλίας ο Dj παρέμεινε στο νοσοκομείο απ όπου και πήρε εξιτήριο τη Δευτέρα το πρωϊ.

Όπως καταλαβαίνετε τόσο η Σάσα Μπάστα αλλά και η μητέρα του τρόμαξαν πολύ.

Tags βαλεντινο, σασα μπάστα, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9005 s (230 Queries.) // Parse time: 0.3554 s // Total time: 3.2558 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X