4 μυστικά για να απολαύσετε τις γιορτές χωρίς να πάρετε κιλά


4 μυστικά για να απολαύσετε τις γιορτές χωρίς να πάρετε κιλά

Μικρά μυστικά που θα σας κάνουν να απολαύσετε τις γιορτές χωρίς τύψεις για τις θερμίδες των εορταστικών εδεσμάτων.

1. Τώρα που έρχονται διακοπές, χαρίστε στον εαυτό σας μια μικρή απόλαυση. Αν είστε πολύ αυστηροί με τη διατροφή σας, υπάρχει ο κίνδυνος να κουραστείτε και να υποπέσετε σε υπερκατανάλωση τροφής. Ενώ αν κάνετε κάποιες μικρές αλλαγές τις ημέρες των γιορτών, δεν θα νιώσετε στερημένοι και θα απολαύσετε όλες τις λιχουδιές με μέτρο.

2. Από την άλλη μεριά δεν υπάρχει λόγος να δοκιμάζετε τα πάντα, εφόσον δεν το επιθυμείτε. Ακριβώς επειδή η γιαγιά σας έκανε μια πίτα, δεν σημαίνει ότι πρέπει να τη φάτε. Επιλέξετε, μόνο τα αγαπημένα σας πιάτα, άσχετα με ποιος τα μαγείρεψε. Και αν σας πιέζουν να δοκιμάσετε, μπορείτε να απαντήσετε «Όχι, ευχαριστώ, ίσως αργότερα.»

3. Ποτέ μην πάτε σε ένα πάρτι πεινασμένοι. Το πιο πιθανό είναι ότι αν δεν έχετε φάει καλά όλη την ημέρα και πάτε σε ένα πάρτι, θα πέσετε με τα μούτρα στο φαγητό. Επίσης, η κρίσης σας θα είναι θολωμένη και δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε στις λιχουδιές, όλα θα σας φαίνονται υπέροχα και θα θέλετε να τα καταβροχθίσετε.

4. Πίνετε νερό όλη την ημέρα. Στις γιορτές καταναλώνετε περισσότερο αλάτι και αλκοόλ από ότ,ι συνηθίζετε. Γι αυτό και είναι πολύ σημαντικό να διατηρείτε το σώμα σας ενυδατωμένο. Ξεκινήστε την ημέρα σας με ένα ποτήρι νερό με λεμόνι και συνεχίστε να πίνετε νερό μέχρι το βράδυ.

Tags χριστουγεννα, γιορτές, γλυκα, θερμίδες, κεικ, ΕΔΕΣΜΑΤΑ, πάρτι, νερο


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0073 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0284 s // Total time: 0.0357 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X