H κόντρα Λιβιεράτου - Αδάμ συνεχίζεται: "Λιβιεράτε, δώσε πρώτα τη διατροφή στις κόρες και μετά ζήτα την επιμέλεια"


H κόντρα Λιβιεράτου - Αδάμ συνεχίζεται: "Λιβιεράτε, δώσε πρώτα τη διατροφή στις κόρες και μετά ζήτα την επιμέλεια"

Όλες οι λεπτομέρειες...

Το youweekly.gr επικοινώνησε με άνθρωπο του πολύ στενού περιβάλλοντος της Εύης Αδάμ, ζητώντας μία απάντηση για την αντίδραση του Λάμπη Λιβιεράτου στην φωτογράφιση που έκανε το μοντέλο μαζί με τις κόρες της, στο περιοδικό ΥΟU.

"Ρε παιδιά τι συζητάτε; Τώρα θυμήθηκε ο Λάμπης ότι έχει κόρες; Να τον ρωτήσετε, πόσα χρήματα δίνει για διατροφή στην Εύη, που η κοπέλα μόνη της έχει μεγαλώσει τα δύο καταπληκτικά κορίτσια".

Ο άνθρωπος που βρίσκεται πολύ κοντά στην Εύη Αδαμ, δεν σταμάτησε όμως εκεί, εξήγησε για ποιο λόγο η Εύη Αδάμ προχώρησε σε συνεργασία με πολύ γνωστή εταιρεία κοσμημάτων.

Δειτε εδώ την απάντηση της Εύης Αδάμ στους επικριτές της για την φωτογράφιση!

"Η Εύη, εδώ και χρόνια παλεύει νύχτα μέρα να εξασφαλίσει τα χρήματα για τη συντήρηση όλης της οικογένειας και ιδιαιτέρως για τις σπουδές των παιδιών. Δεν έχει σταματήσει να δουλεύει ούτε λεπτό και να προσφέρει τα πάντα στο σπίτι της, προκειμένου να είναι καλά τα παιδιά. Γι’αυτόν ακριβώς τον λόγο, δέχτηκε και την πολύ αξιόλογη πρόταση, προκειμένου να εξασφαλίσει έξτρα εισόδημα για το σπίτι της! Με τον Λάμπη σας αποκαλύπτω, ότι είναι στα δικαστήρια για να μπορέσει να πετύχει να δίνει διατροφή για τα παιδιά".

Δείτε εδώ την αντίδραση του Λιβιεράτου για τη φωτογράφιση

Φυσικά το youweekly.gr σε καμία περίπτωση δεν υιοθετεί το παραπάνω ρεπορτάζ και ήδη έχουμε ζητήσει από τον Λάμπη Λιβιεράτο να απαντήσει σε αυτή την πολύ σοβαρή καταγγελία. Με χαρά θα δεχτούμε την οποιαδήποτε απάντηση του τραγουδιστή, που είναι γνωστός για το ήθος του αλλά και για τις πολύ σοβαρές περιπέτειες υγείας που είχε πριν λίγα χρόνια.

Tags λαμπης λιβιερατος, εύη αδάμ, διασημοι, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0003 s (1 Queries.) // Parse time: 0.0171 s // Total time: 0.0175 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X