Η γκαλερί ART Prive House για την έκθεση τέχνης Paradise


Η γκαλερί ART Prive House για την έκθεση τέχνης Paradise

Διαβάστε αναλυτικά

Η γκαλερί ART Prive House στην Έγκωμη, θα ανοίξει τις πόρτες της, για να φιλοξενήσει μια μοναδική έκθεση με πάνω από 100 έργα ζωγραφικής mixed media, ψηφιδωτά και 3D έργα, που αντιπροσωπεύουν την αγάπη της καλλιτέχνιδος για το χρώμα, τη φύση, τα λουλούδια, και άλλα αγαπημένα βιώματα της. Αυτά τα βιώματα αναδεικνύονται μέσα από ένα ταξίδι στο χρόνο με πολύχρωμα, τολμηρά, όμορφα, αλλά και σύγχρονα στοιχεία και ξεδιπλώνονται με ένα ξεχωριστό στιλ με την ανάμιξη διαφορετικών τεχνικών, layering και ακραία χρήση του κολάζ. Τα εγκαίνια θα τελέσει ο έντιμος Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού κ. Κώστας Καδής, την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015 στις 20:00.

Η έκθεση θα είναι ανοικτή για το κοινό μέχρι και την Τετάρτη, 9 Δεκεμβρίου 2015. Ωράρια Λειτουργίας Σάββατο και Κυριακή από τις 10:00 μέχρι τις 14:00 και από 17:00 μέχρι τις 21:00. Δευτέρα με Τετάρτη από τις 17:00 μέχρι τις 21:00.

Η καλλιτέχνης είναι εκπαιδευτικός, απόφοιτος της σχολής Καλών Τεχνών Central St.Martins, UCE και του London College of Fashion όπου εξειδικεύτηκε στο κεραμικό, στο μωσαϊκό, στο τρισδιάστατο σχέδιο και στη μόδα. Μετά τις σπουδές της, και με την επιστροφή της στην Κύπρο εργάστηκε σαν Art Director σε μεγάλη εταιρεία παραγωγών και παράλληλα σαν Fashion Stylist σε γνωστό περιοδικό μόδας. Η αγάπη της για την διδασκαλία της Τέχνης, την οδήγησε στο ιδιωτικό σχολείο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης The English School Nicosia, όπου δίδαξε τέχνη σε όλες τις τάξεις και επίπεδα του σχολείου. Τρία χρόνια μετά, δημιούργησε με την αδερφή της, η οποία είναι επίσης εκπαιδευτικός τέχνης, τη Σχολή Τέχνης Marti Art and Design School, η οποία εδραιώθηκε σε σύντομο χρονικό διάστημα, προσφέροντας μαθήματα τέχνης σε όλα τα επίπεδα, από μικρά παιδιά, O-Levels / A-Levels μέχρι και Foundation Studies σε φοιτητές που προορίζονται για σπουδές Καλών Τεχνών στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η Ίρσα Φάνη Κυριακίδη συμμετείχε κατά καιρούς σε ομαδικές εκθέσεις τέχνης με μεγάλη επιτυχία. Η προσεχής θα είναι η πρώτη ατομική της έκθεση.

Tags ART Prive House, Έκθεση Ζωγραφικής


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5209 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2403 s // Total time: 2.7612 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X