Δρομολαξιά: Κακόβουλη φωτιά κατέκαψε φάρμα


Δρομολαξιά: Κακόβουλη φωτιά κατέκαψε φάρμα

Φωτιά που φαίνεται να τέθηκε κακόβουλα σε κτηνοτροφικό υποστατικό στην Δρομολαξιά, κατέκαυσε πάλες σανού, κοτόπουλα, κουνέλια και περιστέρια συνολικής αξίας 2.600 ευρώ.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 22.20 χθες βράδυ λήφθηκε πληροφορία στον Αστυνομικό Σταθμό Κιτίου ότι σε κτηνοτροφικό υποστατικό στη βιομηχανική περιοχή Δρομολαξιάς υπήρχε πυρκαγιά. Στη σκηνή μετέβησαν άνδρες του Αστυνομικού Σταθμού Κιτίου, μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας καθώς και ο επόπτης ασφαλείας Λάρνακας και αφού απέκλεισαν το χώρο άρχισε η κατάσβεση της φωτιάς.

Από τη πυρκαγιά κάηκαν 600 μικρές πάλες σανού αξίας 4 ευρώ τη μία, 30 κουνέλια, 55 κοτόπουλα, 54 ζευγάρια περιστέρια, 2 γαλοπούλες, μία χήνα και πέντε φαραώνες. Από επιτόπιες εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι πιθανόν η φωτιά στο υποστατικό να τέθηκε κακόβουλα αφού ξεκίνησε από το πάνω μέρος της σωρού του σανού που υπήρχε στη μάντρα.

Ο ιδιοκτήτης του υποστατικού ανέφερε στην Αστυνομία ότι δεν υποψιάζεται κανένα που να ήθελε να του κάνει ζημιά και δεν έχει διαφορές με τον οποιονδήποτε. Οι ζημιές που προκλήθηκαν από τη φωτιά ανέρχονται στις 2.600 ευρώ και δεν υπάρχει ασφαλιστική κάλυψη.

Μέχρι στιγμής η φωτιά δεν έχει ακόμα κατασβεστεί και η Πυροσβεστική Υπηρεσία καταβάλλει προσπάθειες για πλήρη κατάσβεσή της. Με το πρώτο φως της ημέρας θα αρχίσουν και οι έρευνες της Πυροσβεστικής και της Ηλεκτρομηχανολογικής Υπηρεσίας για εντοπισμό των αιτίων της φωτιάς.

Tags ΔΡΟΜΟΛΑΞΙΑ, φωτια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.8985 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3663 s // Total time: 2.2648 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X