Ντορέττα Παπαδημητρίου: Το διπλό ψέμα που την εξέθεσε...


Ντορέττα Παπαδημητρίου: Το διπλό ψέμα που την εξέθεσε...

Όλες οι λεπτομέρειες...

Πρώτοι είχαμε γράψει μέσα από το blog ότι για πρώτη σεζόν μετά από πολλά χρόνια το πρωινό ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του Mega Ελλάδος δεν αναμεταταδίδεται από το Mega Κύπρου. Και η είδηση είχε τόσο μεγάλη αναπαραγωγή ώστε κάποιες εκπομπές και sites να διεκδικούν και την πατρότητά της.

Πριν μερικές ημέρες η Ντορέττα Παπαδημήτριου μέσω της εκπομπής της και σε έντονο ύφος ανέφερε  πως "από τον Σεπτέμβριο το Mega δεν παίζεται στο Mega Κύπρου, οπότε καλό θα είναι να μην ακούγονται ανακρίβειες οι οποίες δημιουργούν λανθασμένες εντυπώσεις". Επανήλθε δε στο θέμα σε συνέντευξή της την Κυριακή αναφέροντας στον δημοσιογράφο: "Κατά καιρούς, έχουμε διαβάσει και ακούσει πολλά που δεν ισχύουν. Ωστόσο, κανείς δεν μπήκε στον κόσμο να πάρει τηλέφωνο και να ρωτήσει. Με ενοχλεί, αλλά δεν θα δώσω και ιδιαίτερη σημασία".

Δύο πράγματα λοιπόν συμβαίνουν: Ή η παρουσιάστρια δεν έχει σωστή ενημέρωση από τους ανθρώπους του σταθμού ή εσκεμμένα παραπληροφορεί γεγονός βέβαια που την εκθέτει. Πράγματι η μετοχική σύνθεση του Mega Κύπρου είναι διαφορετική πλέον από τον Εν Ελλάδι τηλεοπτικό σταθμό αυτό όπως δεν σημαίνει πως προγράμματα του Mega Ελλάδος δεν αναμεταδίδονται στην Μεγαλόνησο. Δεν γνώριζε δηλαδή η Ντορέττα πως καθημερινά στην prime time του Mega Κύπρου μεταδίδεται το "Δεν έχω λόγια" του Γιώργου Καπουτζίδη; Μπορεί και ναι μπορεί και όχι… Όμως επειδή εμείς στο συγκεκριμένο blog μιλάμε πάντα με αποδείξεις παραθέτουμε και τις σχετικές φωτογραφίες προς ενημέρωση της ξανθιάς παρουσιάστριας.

Tags Ντορέττα Παπαδημητρίου, διασημοι, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4942 s (232 Queries.) // Parse time: 0.3392 s // Total time: 2.8335 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X