Τρεισήμισι χρόνια μετά το διαζύγιο "τσάκωσαν" Έλληνα ηθοποιό σε τρυφερές στιγμές με την πρώην σύζυγό του!


Τρεισήμισι χρόνια μετά το διαζύγιο "τσάκωσαν" Έλληνα ηθοποιό σε τρυφερές στιγμές με την πρώην σύζυγό του!

Είναι ξανά μαζί; 

Μπορεί να έχουν πάρει διαζύγιο εδώ και τρεισήμισι χρόνια ωστόσο όπως αποδεικνύεται και απ΄τις φωτογραφίες το πρώην ζευγάρι διατηρεί άριστες σχέσεις. Ο λόγος για τον ηθοποιό Κλέωνα Γρηγοριάδη και την πρώην σύζυγό του Βάσω Μιχαλοπούλου, οι οποίοι μετά από 14 χρόνια σχέσης και 9 χρόνια έγγαμου βίου, διατηρούν μία υποδειγματική σχέση και χαίρονται όµορφες στιγµές µαζί µε την 11χρονη κόρη του, τη Ναταλία.

Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός της Real τούς απαθανάτισε στην Κηφισιά, όπου βρίσκεται και το σπίτι του ηθοποιού, με τους δυο να ανταλλάσουν τρυφερά φιλιά και αγκαλιές.

"Έχουµε χωρίσει, αλλά είµαστε πάρα πολύ καλοί φίλοι, εκτιµάµε ο ένας τον άλλον πάρα πολύ κι έχουµε ένα παιδί το οποίο και οι δύο λατρεύουµε πάρα πολύ! Τουλάχιστον µία φορά στις 10 ηµέρες τρώµε όλοι µαζί!", είπε ο Κλέων στη Real, έχοντας δίπλα του την κόρη του, η οποία, όπως µας εξοµολογήθηκε ο ίδιος, έλαµπε από χαρά ακούγοντας τα λόγια του µπαµπά της. "Εδώ δίπλα µου είναι το παιδί και χαίρεται!", είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Μιλώντας για την πρώην σύζυγό του είπε πως: "Όταν παντρεύτηκα, ήξερα ότι η γυναίκα που διάλεξα είναι ένας σπάνιος, έντιµος και αξιοπρεπής άνθρωπος κι αυτό αποδεικνύεται, όσα χρόνια κι αν περάσουν, κάθε ηµέρα! Είναι όλα πολύ καλά! Όταν κάποιος χωρίζει και αίρονται οι αιτίες, δεν έχεις να χωρίσεις τίποτα".

Όσο για το πότε επιστρέφουν τα αγνά συναισθήµατα προς τον άλλον µετά το διαζύγιο; "Η συνύπαρξη κάτω από έναν γάµο είναι από µόνη της καταπιεστική. Όταν αυτό αρθεί, βλέπεις τον άνθρωπο πόσο γλυκός είναι, πόσο αξιαγάπητος, πόσο καλός... Η αιτία που χωρίζουν οι άνθρωποι είναι ότι απλώς αλλάζουν. Κι έχουν δικαίωµα να αλλάζουν και οι δύο πλευρές".

 

Tags Κλέωνα Γρηγοριάδη, Βάσω Μιχαλοπούλου, διασημοι, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1582 s (251 Queries.) // Parse time: 0.4652 s // Total time: 2.6233 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X