Ζευγάρι της ελληνικής showbiz ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας!


Ζευγάρι της ελληνικής showbiz ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας!

Λαμπερός γάμος

Το ερωτευμένο ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας μετά από τέσσερα ολόκληρα χρόνια έρωτα το βράδυ του Σαββάτου!  Πρόκειται για την Ρεγγίνα Κουρή , της ιδιοκτήτριας οικογένειας του νεανικού μουσικού καναλιού, Μad, και τον Γιώργο Λαμπράκη.

Ο Γιώργος Λαμπράκης που ασχολείται με τα ναυτιλιακά είχε κάνει πριν μερικούς μήνες πρόταση γάμου στην καλή του και αφού απέσπασε το “ναι”, το ζευγάρι σχεδίασε μαζί τον γάμο του για το περασμένο καλοκαίρι. Στις αρχές του Σεπτέμβρη έγινε γνωστό πως οι δυο τους αποφάσισαν να μεταφέρουν την ημερομηνία του γάμου τους λόγο των πολιτικών εξελίξεων της χώρας με αποτέλεσμα να πραγματοποιήσουν τον γάμο τους το βράδυ του Σαββάτου 29 Νοεμβρίου. Αξίζει να σημειωθεί πως οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσω ενός κοινού φίλου, ο οποίος τους έφερε κοντά.

Όσοι γνωρίζουν τη Ρεγγίνα κάνουν λόγο για μια υπερδραστήρια γυναίκα, η οποία έχει σπουδάσει media στο εξωτερικό και φροντίζει να ενημερώνεται πρώτη για τις εξελίξεις πάνω στον χώρο της τηλεόρασης. Δεν είναι τυχαίο, λοιπόν, που ο Γιώργος εντυπωσιάστηκε από την προσωπικότητά της και την πολιόρκησε αρκετά μετά την πρώτη γνωριμία τους.

Εκτός των συγγενών πολλοί ήταν και οι λαμπεροί καλεσμένοι που παραβρέθηκαν στον γάμο. Ανάμεσα σε άλλους και οι: Δούκισσα Νομικού, Μαίρη Συνατσάκη, Θέμης Γεωργαντάς και Χριστιάνα Δανέζη.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην παραπάνω gallery

Tags Ρεγγίνα Κουρή, Γιώργος Λαμπράκης, Γαμος, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3998 s (251 Queries.) // Parse time: 0.3773 s // Total time: 2.7771 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X