Τα Kiehl’s παρουσιάζουν για την περίοδο των Χριστουγέννων μια...


Τα Kiehl’s παρουσιάζουν για την περίοδο των Χριστουγέννων μια...

...  limited-edition συλλογή από το Pop art icon by Peter Max

Τα Kiehl’s περήφανα παρουσιάσουν τον Peter Max ως τον επίσημο καλλιτέχνη της χριστουγεννιάτικης συλλογής 2015. Ο ιδιόμορφος σχεδιασμός θα κοσμεί κάποιες από τις πιο αγαπημένες φόρμουλες των Kiehl’s, συμπεριλαμβανομένου και της Crème de Corps, Crème de Corps Whipped, Ultra-Facial Cream, Calendula Toner, μια σειρά lip balm, και μια νέα συλλογή από αρωματικές ενυδατικές κρέμες χεριών με λεβάντα, κορίανδρο και γκρέιπφρουτ.

Εμπνευσμένες από το επιτυχημένο έργο του θρύλου τέχνης "The Cosmic Runner," οι limited edition συσκευασίες θα μεταδώσουν χαμόγελα και γιορτινό πνεύμα στους πελάτες των Kiehl’s σε ολόκληρο τον κόσμο. Μέσα από ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, ο Max αποτυπώνει την ομορφιά της φύσης με ηλιοβασίλεμα πάνω από τα βουνά, εκθαμβωτικά τοπία και φουσκωτά σύννεφα, τονίζοντας τα εικονικά "Holiday Flyers" που χορεύουν κατά μήκος του ουρανού μέσα από τη ζωντανή παλέτα χρωμάτων του. Ο φωτεινός, ευφάνταστος σχεδιασμός που ενσωματώνει το απόλυτα ενεργητικό πνεύμα των Kiehl’s, είναι βέβαιο ότι θα πρωτοτυπήσει μέσα στο παραδοσιακό θέμα των Χριστουγέννων, προσφέροντας μοναδικά και χαρούμενα δώρα.

Τα προϊόντα Kiehl’s θα τα βρείτε στα πολυκαταστήματα Debenhams The Mall of Cyprus, Debenhams Olympia στη Λεμεσό και στο αφορολόγητο τμήμα του Αεροδρομίου Λάρνακας.

 

Tags Kiehl’s, Ομορφια, beauty, Pop art icon by Peter Max


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3851 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3653 s // Total time: 2.7505 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X