Έλληνας τραγουδιστής εξομολογείται: “Πήγα σε μοναστήρι για να σωθώ”


Έλληνας τραγουδιστής εξομολογείται: “Πήγα σε μοναστήρι για να σωθώ”

Πρόκειται για τον…

Ένας από τους υποψήφιους συμμετέχοντες του “Fame Story 4” και όπως έλεγαν από τα πιο γερά χαρτιά του show, μιλά στο “YES!” και τον Ανδρέα Θεοδώρου για τη μάχη του με την κατάθλιψη, τις δυσκολίες που αντιμετώπισε και τον έρωτα στη ζωή του.

Από Αλεξιπτωτιστής στις Ειδικές Δυνάμεις, έπιασε το μικρόφωνο, γνωρίζοντας πάντα πως το τραγούδι είναι όλη του η ζωή. Άλλωστε με μητέρα τραγουδίστρια δεν θα μπορούσε να κάνει αλλιώς.Το ταλέντο του δεν πέρασε απαρατήρητο, γι αυτό και  δούλεψε σε γνωστά νυχτερινά κέντρα της Αθήνας και της επαρχίας, ενώ αξέχαστη θα του μείνει η συνεργασία του με την Πάολα, όταν αυτή ξεκινούσε την καριέρα της. Το “κόψιμό” του από το “Fame Story” σε συνδυασμό με ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα, τον έφεραν αντιμέτωπο με την κατάθλιψη. Σήμερα, ο Γιώργος Νικολιδάκης πιο δυνατός από ποτέ κυκλοφόρησε το πέμπτο του τραγούδι με τίτλο“Δεν αντέχω” περιμένοντας να δει το αστέρι του να λάμπει.

Υπήρξε μια περίοδος της ζωής μου που ήταν μαύρη.

Τι εννοείς;

Από εκεί που ήμουν ένα παιδί μες στη χαρά και τη ζωντάνια, βρέθηκα σε ένα μαγαζί της επαρχίας και συνάντησα έναν άνθρωπο που προσποιούνταν τον φίλο μου. Με γνώρισε με μια κοπέλα, με την οποία όταν έκανα σχέση, ήθελε να μας  χωρίσει. Άρχισε να μου την κατηγορεί, και να μου στέλνει απειλητικά μηνύματα χωρίς να γνωρίζω ότι ήταν αυτός. Όταν μια ημέρα μπήκε στο σπίτι μου όλα πήγαν προς το χειρότερο.

Δηλαδή;

Το επόμενο πρωί  ξύπνησα και είχα χάσει τη φωνή μου. Δεν μπορούσα ούτε να τραγουδήσω, ούτε να μιλήσω. Αισθανόμουν ράκος ψυχολογικά. Θεωρούσα πως δεν άξιζα τίποτα.

Πώς αντέδρασες;

Έπαθα κατάθλιψη και για δυο χρόνια κλείστηκα στον εαυτό μου. Ήμουν στο δωμάτιό μου και δεν ήθελα να βλέπω κανέναν. Έβγαινα μόνο για να πάρω τσιγάρα. Ακόμα και όταν ήμουν στη πίστα ήθελα να τελειώσει το πρόγραμμα και να κρυφτώ στο καμαρίνι μου. Ήμουν σαν ζωντανός νεκρός. Μου είχε κάνει μάγια!

Από πού το συμπεραίνεις;

Ένας οικογενειακός μας φίλος, ο οποίος ασχολιόταν με μεταφυσικά φαινόμενα, με το που είδε μια φωτογραφία μου είπε στη μητέρα μου “έχουν κάνει μάγια στον γιο σου”. Αμέσως το μυαλό που πήγε σε εκείνον τον δήθεν φίλος μου, ο οποίος με καταράστηκε να χάσω τη φωνή μου. Από εκεί και μετά η μητέρα μου πανικοβλήθηκε και άρχισε να με τρέχει σε ψυχολόγους και στα Μοναστήρια. Ήταν η πιο δύσκολη περίοδος της ζωής μου, δεν αναγνώριζα ούτε τον ίδιο μου τον εαυτό.

Πώς σώθηκες;

Πήγα στον Άγιο Κυπριανό. Ήλπιζα πως με τη βοήθεια του Θεού θα μπορέσω να ξανασταθώ στα πόδια μου. Προσκύνησα την εικόνα και ήμουν αποφασισμένος να ακολουθήσω τον δρόμο της πίστης. Ήταν η τελευταία μου ελπίδα. Συνομίλησα για αρκετή ώρα με τον παπά, ο οποίος μου έδωσε μια προσευχή για 20 μέρες προκειμένου να με εξομολογήσει. Μετά από αυτό, σαν να έγινε ένα θαύμα και ξαφνικά πήρα δύναμη, ένιωσα πως λυτρώθηκα.  Έτσι σώθηκα. Πλεόν προσεύχομαι καθημερινά στον Θεό να μου δίνει υγεία και να με προστατεύει από όλη την αρνητική ενέργεια.

Tags ανδρεας θεοδωρου, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.1202 s (230 Queries.) // Parse time: 0.2524 s // Total time: 3.3726 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X