Συνελήφθη ο δράστης του τριπλού φονικού και συνεργός του


Συνελήφθη ο δράστης του τριπλού φονικού και συνεργός του

Η αστυνομία πέρασε χειροπέδες στον 31χρονο φερόμενο δράστη του τριπλού φονικού στη Λεμεσό.

Ο δράστης αναζητούνταν επί τρεις ημέρες και είχε δοθεί από την αστυνομία η φωτογραφία του στη δημοσιότητα με σκοπό τον εντοπισμό του. Ο Χριστάκης Θωμά, 31 χρονών, αναζητούνταν από την αστυνομία ως ύποπτος για το φόνο των αδελφών Παράσχου Ντορζή και Κωνσταντίνου Ντορζή ηλικίας 19 και 21 χρονών αντίστοιχα και του 24χρονου Αιμίλιου Μιλτιάδου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο δράστης εντοπίστηκε στη Λάνια, της επαρχίας Λεμεσού και οδηγήθηκε στα κρατητήρια της Λεμεσού, όπου και θα κρατηθεί απόψε. Φέρεται να διέμενε σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι της περιοχής.

Η αστυνομία εντόπισε το δράστη όταν περιπολικό που διερχόταν από το δρόμο Λάνιας - Λεμεσού παρατήρησε άτομο που φορούσε καπελάκι και κρατούσε φανάρι να περπατά. Το περιπολικό σταμάτησε και έστρεψε προς το άτομο όπλο δίνοντας του διαταγή να παραδοθεί. Ο δράστης δεν έφερε την οποιαδήποτε αντίσταση και σύμφωνα με πληροφορίες είπε στους αστυνομικούς πως κουράστηκε από την καταδίωξη και είχε αποφασίσει να κατέβει προς τη Λεμεσό, με σκοπό να πραδοθεί.

Συνελήφθηκε και τρίτο άτομο το οποίο φέρεται να ήταν συνεργός του δράστη, το οποίο τον βοήθησε αυτές τις μέρες στις μετακινήσεις του.

Αύριο αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού για να εκδοθεί ένταλμα προσωποκράτησής του για τους σκοπούς του ανακριτικού έργου.

Υπενθυμίζεται ότι ο 62χρονος πατέρας του υπόπτου τελεί ήδη υπό 8ημερη κράτηση, αφού σύμφωνα με μαρτυρία, φαίνεται να παρακίνησε τον γιο του στην απονενοημένη πράξη της δολοφονίας των τριών νέων.

Για τη σύλληψη του 31χρονου θα προβεί σε δηλώσεις ο Αστυνομικός Διευθυντής Λεμεσού Κύπρος Μιχαηλίδης.

Tags φόνος, λεμεσος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.8936 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3055 s // Total time: 2.1992 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X