8 τρόποι για να χρησιμοποιήσεις στο έπακρο τα καλλυντικά σου


8 τρόποι για να χρησιμοποιήσεις στο έπακρο τα καλλυντικά σου

Οι καιροί είναι δύσκολοι και απαιτούν οικονομία

Στο παρελθόν, έχουμε αναφέρει λύσεις για να επαναχρησιμοποιείς/ ανακυκλώνεις τα καλλυντικά. Έκανα την έρευνα μου στο διαδίκτυο και βρήκα μερικά tips για να χρησιμοποιείς στο μέγιστο τα καλλυντικά σου, μιας και οι καιροί είναι δύσκολοι και απαιτούν οικονομία.

1. Κρέμες, primer, προϊόντα που είναι σε πλαστικά tubes: πριν τα πετάξεις, άνοιξέ τα με ένα ψαλίδι και μετάφερε τα υπολείμματα σε πλαστικά βαζάκια.

2. Καθάρισε την παλέτα με τις σκιές: ψέκασε την επιφάνειά της με λίγο οινόπνευμα (φυσικά και δεν εννοώ το φωτιστικό) και ταμπόναρε με βαμβάκι. Τα υπολείμματα και οι σκόνες θα κολλήσουν στο βαμβάκι και η παλέτα θα είναι σαν καινούρια.

3. Δώσε ζωή στην ξεραμένη μάσκαρα (α΄ λύση): ρίξε μέσα στην μάσκαρα λίγο φυσιολογικό ορό, κλείσε και ανακίνησε δυνατά. Θα σε κρατήσει για λίγο ακόμα.

4. Δώσε ζωή στην ξεραμένη μάσκαρα (β΄ λύση): βούτηξε τη μάσκαρα σε ένα ποτήρι με βραστό νερό (η στάθμη του νερού να μην ξεπερνά το σημείο που ανοίγει η μάσκαρα). Το ζεστό νεράκι θα μαλακώσει τα υπολείμματα από τα τοιχώματα και θα έχεις μάσκαρα για λίγο ακόμα.

5. Lip Gloss που τελειώνει: είναι το αγαπημένο σου και είναι στα τελειώματα. Αφαίρεσε το προστατευτικό πλαστικό δαχτυλίδι από το μπουκαλάκι του lip gloss. Έτσι, θα βγαίνει περισσότερο προϊόν στο βουρτσάκι!

6. Σπασμένο κραγιόν: μπορείς να το «κολλήσεις». Ένωσε τα κομμάτια που σπάσανε, ζέστανε γύρω-γύρω στο σημείο ένωσης ελαφρά με αναπτήρα (μην φέρεις τη φλόγα πολύ κοντά, θα στο λιώσει) και λείανε την επιφάνεια μαλακά με το δάχτυλό σου.

7. Φτιάξε το δικό σου lip gloss: πήρες μια σκιά, το μετάνιωσες, δεν θες να την πετάξεις. Ξύσε λίγη από την επιφάνειά της και ανακάτεψε τα τρίμματα με ελάχιστη βαζελίνη. Έτοιμο χρώμα για τα χείλη σου.

8. Body lotion: τελειώνει το άρωμά σου αλλά χρειάζεσαι λίγο παραπάνω. Ρίξε όσο απομένει σε άοσμη λοσιόν σώματος. Θα καλύψεις μεγαλύτερη επιφάνεια με αυτόν τον τρόπο.

Προσοχή: όλες οι λύσεις που προτείνω αφορούν προϊόντα που, εννοείται, δεν έχουν λήξει! Μην πάθεις καμιά αλλεργία και τρέχουμε!

Tags beauty, Ομορφια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5080 s (231 Queries.) // Parse time: 0.2069 s // Total time: 2.7150 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X