Απίστευτη αποκάλυψη: Η Γκαγκάκη χώρισε εξαιτίας Λάτσιου - Μενεγάκη!


Απίστευτη αποκάλυψη: Η Γκαγκάκη χώρισε εξαιτίας Λάτσιου - Μενεγάκη!

 \"Παρηγόρησε εμένα γιατί μου προέκυψε αυτό λόγω...\"

Καλεσμένη της Τατιάνας Στεφανίδου ήταν η Κατερίνα Γκαγκάκη, το μεσημέρι της Τετάρτης (25/11) και μεταξύ άλλων μίλησε πρώτη φορά για το διαζύγιο της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου και το κακό που έκανε στην προσωπική της ζωή.

Όπως θυμόμαστε, τον Ιανουάριο του 2010, που ανακοινώθηκε το πολύκροτο διαζύγιο, οργίαζαν οι φήμες που ήθελαν τη Γκαγκάκη να είναι το τρίτο πρόσωπο στο γάμο του πρώην ζευγαριού. Η Γκαγκάκη μέχρι σήμερα δεν είχε αναφερθεί στις φήμες εκείνες, όμως, τώρα αποκαλύπτει το κακό που έκανε το όργιο φημών στην προσωπική της ζωή.

"Τότε που υπήρξε μια μεγάλη συζήτηση για την προσωπική μου ζωή και φήμες που δεν ίσχυαν και μου δημιούργησαν θέμα στην προσωπική μου ζωή, τότε που ο Γιάννης Λάτσιος έπαιρνε διαζύγιο. Στην αρχή γέλαγα και μετά ξαφνικά βρέθηκα να χωρίζω εγώ. Ήμουν με έναν άνθρωπο που μια, δυο, τρεις, δεκαπέντε, σου λέει εντάξει" είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: "Ναι μου είχε κάνει κακό και θυμάμαι πως εσύ Τατιάνα, βγήκες στην εκπομπή και είπες πως είμαι με έναν άνθρωπο σοβαρά και κοντεύω να παντρευτώ".

Όσο για το αν παρηγόρησε εκείνη τον Λάτσιο, ή εκείνος την ίδια, αποκαλυψε: "Πρέπει να σου πω ότι μάλλον παρηγόρησε εμένα γιατί μου προέκυψε αυτό λόγω του δικού του θέματος. Αισθανόταν πολύ άσχημα. Δεν κάναμε πολύ παρέα τότε, δεν είναι πολύ ανοιχτός. Στα προσωπικά του θέματα είναι πολύ κλειστός. Εμείς δεν είχαμε πάρει χαμπάρι για το διαζύγιο μέχρι τη μέρα που βγήκε η ανακοίνωση. Άμα θέλεις μπορείς να τα κρατήσεις τα πράγματα", είπε η Κατερίνα Γκαγκάκη.

Tags Κατερίνα Γκαγκακη, ελενη μενεγακη, γιαννης λατσιος, διασημοι, shownbiz, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.1696 s (248 Queries.) // Parse time: 0.6749 s // Total time: 3.8445 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X