Τα 6 οφέλη που σου προσφέρει το σεξ


Τα 6 οφέλη που σου προσφέρει το σεξ

Ξεκίνα άμεσα...

1. Δυναμώνει το μυαλό
Το σεξ διατηρεί δραστήριο το μυαλό μας και βελτιώνει πλήθος νοητικών λειτουργιών με πρώτη-πρώτη τη συγκέντρωση. Κατά τη διάρκεια -αλλά και μετά- απελευθερώνονται πολυπεπτίδια, όπως η ντοπαμίνη και οι ενδορφίνες που ενεργοποιούν τα κέντρα ευχαρίστησης του εγκεφάλου.

2. Ξεβουλώνει τη μύτη
Όσο κι αν ακούγεται παράξενο, ισχύει! Είναι από τις πιο άγνωστες επιδράσεις αλλά είναι αλήθεια και οφείλεται στο γεγονός ότι μετά την κορύφωση διαστέλλονται τα αγγεία της μύτης! Όταν νιώθεις μπουκωμένη λοιπόν, αυτή είναι η λύση!

3. Κάνει το δέρμα λαμπερό
Μήπως καλύτερα να πούμε ότι είναι η top… φυσική θεραπεία ομορφιάς; Tα επίπεδα των οιστρογόνων αυξάνονται με αποτέλεσμα το δέρμα και τα μαλλιά να λάμπουν και να γίνονται πιο απαλά. Επίσης, λόγω της έντονης εφίδρωσης το δέρμα καθαρίζει, με αποτέλεσμα να αποφεύγονται οι δερματίτιδες.

4. Δυναμώνει μύες και οστά
Κατά τη διάρκεια και μετά την επαφή αυξάνεται η τεστοστερόνη στους άντρες και δυναμώνεται το μυϊκό τους σύστημα και στις γυναίκες η άνοδος των οιστρογόνων συμβάλλει στην προστασία των οστών.

5. Σωστός έλεγχος ουροδόχου κύστης
Οι μύες της λεκάνης συσφίγγονται κατά τη σεξουαλική επαφή. Η ίδια μυική δραστηριότητα απαιτείται και για το σωστό έλεγχο της διούρησης. Αυτό βοηθάει στην καθυστέρηση εμφάνισης ακράτειας μελλοντικά.

6. Ρίχνει την πίεση σε φυσιολογικά επίπεδα
Σύμφωνα με έρευνες, όσοι κάνουν σεξ έχουν φυσιολογική πίεση όχι μόνο αμέσως μετά την επαφή επειδή δρα αγχολυτικά, αλλά και μέχρι και 14 μέρες αργότερα. Συγκεκριμένα ακόμη κι αν βρεθούν σε κάποια αγχωτική κατάσταση μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες, η πίεση τους θα επανέλθει πιο γρήγορα στα φυσιολογικά επίπεδα από όσους δεν είχαν κάνει σεξ!

Tags σεξ, συντροφοσ, ΟΦΕΛΗ, ΛΙΜΠΙΝΤΟ, οργασμός


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0055 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0314 s // Total time: 0.0368 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X