Πασίγνωστη τραγουδίστρια εξομολογείται: "Είχα τρέλα με το botox"


Πασίγνωστη τραγουδίστρια εξομολογείται: "Είχα τρέλα με το botox"

\"Έκανα κάθε τρεις μήνες!\"

Πιο ώριμη από ποτέ είναι η Αnastacia μετά το σοβαρό πρόβλημα που πέρασε με την υγεία της.

Όπως έχει γράψει το star.gr, η 47χρονη τραγουδίστρια υποβλήθηκε πρόσφατα σε διπλή μαστεκτομή, καθώς διαγνώστηκε για δεύτερη φορά με καρκίνο στο στήθος.

Μιλώντας αποκλειστικά στην "Daily Star", η διάσημη σταρ δεν έκρυψε πως υπήρξε μια περίοδος στη ζωή της που το είχε παρακάνει σε πολλούς τομείς:

"Όταν ήμουν 30 έκανα πάρα πολλά botox. Τόσα, που πλέον κοιτάω τον εαυτό μου σε παλιές φωτογραφίες και δεν με αναγνωρίζω. Έκανα botox κάθε τρεις μήνες! Αλλά αμέσως μετά το διαζύγιο μου από τον Wayne Newton (πρώην σωματοφύλακα της), αποφάσισα πως έπρεπε να σταματήσω αυτόν τον εθισμό!".

Παραδέχτηκε ωστόσο πως η υπερπληθώρα botox καθυστέρησε την διαδικασία γήρανσης του προσώπου της, αφού όπως εξηγεί "από τα 30 μέχρι τα 40 μου το πρόσωπο μου απλά δεν κουνιόταν, και αυτό βοήθησε πολύ!"

Μάλιστα δεν απέκλεισε αν χρειαστεί στο μέλλον, να κάνει πλαστική επέμβαση:

"Προς το παρόν δεν χρειάζομαι τίποτα, αλλά δεν θα το φοβόμουν κιόλας. Αν ένιωθα να γίνομαι σκ@τά θα το έκανα. Αυτή την στιγμή απολαμβάνω το πρόσωπο μου που επιτέλους κουνιέται!".

Τέλος, η 47χρονη καλλιτέχνης μαρτύρησε πως στην αρχή της καριέρας της «έκοβε» δέκα χρόνια από την ηλικία της, ώστε να μπορεί να προσελκύσει νεότερους fans:

"Όλοι πίστευαν ότι ήμουν 20 αλλά στην πραγματικότητα ήμουν 30! Γι΄αυτό και προσπαθούσα να διατηρηθώ νέα" καταλήγει.

Tags Αnastacia, διασημοι, celebrities, showbiz κύπρος, hollywood, Wayne Newton


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5622 s (230 Queries.) // Parse time: 0.3864 s // Total time: 2.9486 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X