Καταζητείται για 3η ημέρα ο δράστης του τριπλού φονικού


Καταζητείται για 3η ημέρα ο δράστης του τριπλού φονικού

Για τρίτη ημέρα η Αστυνομία καταζητεί τον Χριστάκη Θωμά από τη Λεμεσό, ηλικίας 31 ετών, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, φόνου εκ προμελέτης και μαχαιροφορίας, αδικήματα που διαπράχθηκαν στις 24.11.15 στη Λεμεσό.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού (αριθμός τηλεφώνου 25-805057) ή τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460.


Φερόμενος ως δράστης ο Χρίστος Θωμά Λόκατζιής 31 ετών με τον οποίο τα θύματα, σύμφωνα με την αστυνομία, ήρθαν σε αντιπαράθεση για τα μάτια μιας γυναίκας. 

Όλα άρχισαν στις 7 και 20 το απόγευμα της Τρίτης, όταν τα αδέλφια Ντορζή και ο Μιλτιάδους μετέβησαν στην πλατεία ηρώων σε εστιατόριο που διατηρεί ο πατέρας του φερόμενου δράστη. 

Οι τρείς μετέβησαν εκεί για να λογαριαστούν με τον Λόκατζιή διότι ο τελευταίος υποψιαζόταν ότι ένα από τα θύματα διατηρούσε κρυφό δεσμό με την κοπέλα που διατηρεί ο ίδιος δεσμό με αποτέλεσμα να εκστομίζει συχνά εναντίον του απειλές. 

Οι κουβέντες και απειλές εκατέρωθεν εξόργισαν ακόμη περισσότερο τον 31χρονο ο οποίος κατευθύνθηκε στην κουζίνα του εστιατορίου και άρπαξε κουζινομάχαιρο.  Στην εικόνα αυτή τα θύματα τρόμαξαν και το έβαλαν στα πόδια.

Ο φερόμενος δράστης όμως τους ακολούθησε όπως και ο πατέρας του… 

Οι πέντε, όπως φαίνεται και στο γραφικό που ετοιμάσαμε, αφού διέσχισαν τις οδούς Γεωργίου Μαλικίδη, Λουή Παστέρ, Ηπείρου, Κυριάκου Μάτση και Ανεξαρτησίας κατέληξαν στην Αριστοτέλους.  Η καταδίωξη έγινε μπροστά στα έντρομα μάτια εκατοντάδων ανθρώπων που είτε βρίσκονταν στην οδό για ψώνια είτε ξεκουράζονταν στις καφετέριες της περιοχής.

Tags ΦΟΝΟΙ, λεμεσος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4512 s (231 Queries.) // Parse time: 0.2351 s // Total time: 2.6863 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X