Η εντυπωσιακή γαμήλια τούρτα της Sofia Vergara


Η εντυπωσιακή γαμήλια τούρτα της Sofia Vergara

Δείτε την!

Η εκρηκτική Sofia Vergara ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον εδώ και ενάμιση χρόνο αγαπημένο της Joe Manganiello.

Ο 38χρονος και η 43χρονη ηθοποιός παντρεύτηκαν στο “The Breakers Resort” στο “Palm Beach” της Φλόριντα. Η Sofia Vergara η οποία έχει αγαπηθεί μέσα από τους ρόλους της και την συγκεκριμένη ημέρα έλαμπε κυριολεκτικά μέσα στο εντυπωσιακό νυφικό της.

Στο μυστήριο επικράτησε η διακόσμηση του λευκού όπως και στα λουλούδια καθώς αποτελεί αγαπημένο χρώμα της Sofia Vergara ενώ στην δεξίωση που ακολούθησε επικρατούσε το χρώμα του κόκκινου συμβολίζοντας το πάθος στην σχέση τους. Τόσο η νεόνυμφοι όσο και οι καλεσμένοι τους ανέβασαν φωτογραφίες από την λαμπερή βραδιά και μοιράστηκαν με τους followers τους την ευτυχία τους.

Η Sofia Vergara συνεχίζει να δημοσιεύει φωτογραφίες από την ευτυχισμένη ημέρα του μυστηρίου και μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram το πρωί της Τρίτης 24 Νοεμβρίου την εντυπωσιακή τούρτα του γάμου της. Μια γαμήλια τούρτα που όπως βλέπετε και εσείς ήταν πολυώροφη για να την απολαύσουν όλοι οι καλεσμένοι τους. 

Tags Sofia Vergara, showbiz κύπρος, gossip, Γαμος, τούρτα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2570 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2199 s // Total time: 2.4769 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X