6 μυστικά για να έχεις πιο έντονο οργασμό


6 μυστικά για να έχεις πιο έντονο οργασμό

Πιο έντονος και πιο γρήγορος οργασμός 

1. Φρόντισε να βρίσκεσαι «μέσα» στη στιγμή.
Είναι απόλυτα φυσιολογικό το να χάνεις τη συγκέντρωσή σου όταν αισθάνεσαι ότι αργείς πάαααρα πολύ να τελειώσεις. Όμως ο καλύτερος τρόπος για να εξασφαλίσεις ότι όντως θα τελειώσεις είναι να σκέφτεσαι αυτό (το υπέροχο) που συμβαίνει εκείνη τη στιγμή. Συγκεντρώσου στις αισθήσεις σου, στα χάδια, στις μυρωδιές αντί να σκέφτεσαι τη δουλειά και ότι πρέπει να μαγειρέψεις για την επόμενη μέρα. Το να σκέφτεσαι πόσο πραγματικά ερεθιστικό είναι αυτό που συμβαίνει εκείνη τη στιγμή, το πόσο κοντά είσαι με το φίλο σου, θα σε ερεθίσει ακόμα περισσότερο.

2. Χαλάρωσε.
Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορείς να έρθεις σε οργασμό οπουδήποτε και κάτω υπό οποιεσδήποτε συνθήκες. Πρέπει με κάποιο τρόπο να είσαι εντελώς αποσυνδεδεμένη από τα άγχη της καθημερινότητας. Γι’ αυτό προσπάθησε να δημιουργήσεις το δικό σου «περιβάλλον οργασμού». Σκέψου τι σε χαλαρώνει: τα κεριά; Η μουσική; Απλά το κρεβάτι σου; Χρησιμοποίησέ τα. Όταν είσαι χαλαρή και ήρεμη, ο οργασμός σου είναι ένα βήμα πιο κοντά.

3. Κουνήσου πιο πολύ.
Η κίνηση βοηθάει. Σίγουρα πιο πολύ από το να κάθεσαι απλά ξαπλωμένη περιμένοντας ο σύντροφός σου να κάνει όλη τη δουλειά. Φρόντισε να είσαι δραστήρια: να κινείς τους γοφούς σου, να ανασηκώνεις τη λεκάνη σου, ό,τι χρειάζεται ώστε να είσαι σίγουρη ότι το στόμα, τα χέρια, το σώμα του είναι στην κατάλληλη θέση.

4. Μην συγκρίνεις το πόση ώρα σου παίρνει να τελειώσεις με το πόση ώρα παίρνει σε εκείνον.
Ενίοτε στο σεξ καταλαμβάνει περισσότερη ώρα η διαδικασία της διείσδυσης παρά αυτή των προκαταρκτικών. Όπως φαντάζεσαι η διείσδυση ίσως βοηθάει περισσότερο εκείνον παρά εσένα. Γι’ αυτό αφιερώστε χρόνο στα προκαταρκτικά και μην αγχώνεσαι για το πόση ώρα σού παίρνει να τελειώσεις. Θα γίνει κι αυτό. Στην ώρα του.

5. Κάνε ό,τι χρειάζεται και ό,τι ερεθίζει εσένα.
Εσύ ξέρεις καλύτερα από εκείνον τι είναι αυτό που σου αρέσει γι’ αυτό είναι υποχρέωσή σου να του δώσεις και τις σχετικές οδηγίες. Αν είναι λίγο πιο ψηλά ή λίγο πιο χαμηλά από εκεί που θέλεις, πες του το. Μην ντρέπεσαι επίσης να του πεις να κάνει πιο αργά ή πιο γρήγορα, ή πιο δυνατά, ό,τι χρειάζεται για να νιώσεις πραγματικά ανεπανάληπτα. Σου αξίζει, άλλωστε.

6. Συγκεντρώσου στον εαυτό σου.
Όταν αγχώνεσαι ότι καθυστερείς είναι πολύ πιθανό να αρχίζεις να σκέφτεσαι ότι ο φίλος σου μπορεί να αρχίσει να βαριέται, πράγμα που σίγουρα δεν σε βοηθάει. Φέρσου λίγο εγωιστικά. Αφού σου αρέσει αυτό που συμβαίνει, άφησέ το να συμβαίνει. Στην τελική, και εκείνος το απολαμβάνει. Απόλαυσέ το κι εσύ και οργασμός σου δεν θα αργήσει.

Tags οργασμός, ενταση, ΓΡΗΓΟΡΟΣ, χαλαρωση, εαυτος, σεξ, συντροφοσ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2357 s (279 Queries.) // Parse time: 0.3345 s // Total time: 2.5702 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X