Τo Sani Resort στο top 5 των καλύτερων προορισμών για οικογένειες παγκοσμίως!


Τo Sani Resort στο top 5 των καλύτερων προορισμών για οικογένειες παγκοσμίως!

Υψηλά στην προτίμηση του διεθνούς κοινού, που σταθερά το επιλέγει για τις διακοπές του κάθε χρόνο, το Sani Resort έχει κερδίσει δεκάδες διακρίσεις σε διάφορους τομείς της δραστηριότητάς του από κορυφαίους θεσμούς στο τομέα του τουρισμού.

Φέτος, και για πολλοστή φορά, το Tripadvisor ανέδειξε το Sani Beach Hotel “Στο top 5 των ξενοδοχείων για οικογένειες στον κόσμο”, “Δεύτερο στην κατηγορία των καλύτερων ξενοδοχείων για οικογένειες στην Ευρώπη” και “Καλύτερο ξενοδοχείο για οικογένειες στην Ελλάδα”, η εφημερίδα Sunday Times Travel UK “Καλύτερης αξίας Ευρωπαϊκό θέρετρο”, το Condé Nast Traveller Russia “Το καλύτερο θέρετρο για οικογένειες στον κόσμο’’ και το Voyages & Hotels de Reve France “Το καλύτερο θέρετρο για οικογένειες στη Μεσόγειο”. Επίσης, στα KPMG Annual Human Resources Award, τιμήθηκε για την Συνεισφορά στην κοινωνία και στο κοινό καλό μέσω του περιβαλλοντικού προγράμματος Sani Green, ενώ στα Active Greece Awards – σε συνεργασία με την STAT BANK τιμήθηκε ως “Η πιο ισχυρή τουριστική επιχείρηση στην Ελλάδα”. Αξίζει να αναφερθούμε επίσης ότι στα Greek Tourism Awards κέρδισε το Golden Award: Sustainability & Operations: “Πρωτοβουλίες για την προστασία του περιβάλλοντος/ Ευαισθητοποίηση του Kοινού/Παρακολούθηση Περιβαλλοντικών Δεικτών’’ και το Silver Award/Καινοτόμο Concept Εστιατορίου για την “Ντομάτα”.

Παράλληλα, όλα τα ξενοδοχεία του Sani Resort έλαβαν την πιστοποιηση αειφορίας Travelife 2014-2016, το Green Key και ISO14001 για το 2015.

Οι βραβεύσεις αυτές πιστοποιούν την προσήλωση του Sani Resort στις υπηρεσίες υψηλού επιπέδου που παρέχει και στη φιλοσοφία που υπηρετεί, της αρμονικής συνύπαρξης του ανθρώπου με το περιβάλλον μέσα από σχετικές δράσεις σε επίπεδο λειτουργίας και παροχών, όπως και του συνδυασμού των διακοπών με την πολιτιστική ανάπτυξη, μια προσέγγιση που το κάνει να ξεχωρίζει παγκοσμίως.

Tags Sani Resort, χαλκιδικη, Διακοπές, βραβειο


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4513 s (279 Queries.) // Parse time: 0.4227 s // Total time: 2.8740 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X