Chanel Fall Look 2015 Collection Les Automnales


Chanel Fall Look 2015 Collection Les Automnales

Το φθινόπωρο ξαναδημιουργεί την παλέτα των φυσικών χρωμάτων

Ένα μονοπάτι, ένα ξέφωτο, στην καρδιά του δάσους, κάθε χρόνο το φθινόπωρο ξαναδημιουργεί την παλέτα των φυσικών χρωμάτων από το πιο σκούρο στο πιο ζωντανό. Μονόχρωμες αποχρώσεις της γης και του φλοιού, τα βρύα και τα φυλλώδη συνδυάζονται για μια νέα αρμονία.  Ένα ήσυχο τοπίο με τη σκιά ενός παλιού δρύινου δέντρου στο επίκεντρο, και ξαφνικά μια ηλιαχτίδα φαίνεται να διαπερνά τις κορυφές των δέντρων. Κάποτε, η σκηνή φωτίζεται με το φλας από τα ιριδίζοντα φτερά ενός πουλιού.

Γοητευμένη από αυτή τη μαγική εποχή που αναδεικνύει τη φωτεινότητα των χρωμάτων που δε μοιάζει με καμία άλλη, το Studio Δημιουργίας μακιγιάζ της Chanel έχει αναπτύξει μια συλλογή που παίζει ανάμεσα στη σκιά και το φως συνδυάζοντας το χρώμα και τη λάμψη. Οι ζεστές και λεπτές αρμονίες συνθέτουν μια συλλογή που χαρακτηρίζεται από διαχρονική κομψότητα, επικεντρωμένη στο χακί, το καφέ, τις νότες της ώχρας, στο πλούσιο πράσινο και τα επιδεικτικά κόκκινα. Ένα αφιέρωμα σε όλες αυτές τις φυσικές αποχρώσεις που επιδίδονται σε ένα τελευταίο χορό πριν ξεκουραστούν. Λαμπρή και μελαγχολική εποχή, το φθινόπωρο είναι μια πρόσκληση για ένα απαλό αισθησιασμό.

Μάτια
Αν το φθινόπωρο ήταν ένα μωσαϊκό, θα πρέπει να υφανθεί με το καφέ χρώμα, το χακί και τα τετράγωνα ράβονται μαζί με το χρυσό και το χαλκό και τονίζονται με το πορτοκαλί, σαν τις πολύχρωμες πινελιές της σκουριάς. Φθινοπωρινές παλέτες σκιών Les 4 Ombres, 2 νέα χρώματα από τις σκιές Illusion d’Ombres, 4 νέα χρώματα από τα αδιάβροχα μολύβια ματιών Stylo Yeux Waterpoof θα ντύσουν τα μάτια σας αυτή τη σεζόν. 

Χείλη
Το Φθινόπωρο η φύση ξεχειλίζει από χρώματα, αλλά και υφές. Τα χείλη τονίζονται με αυτές τις παραλλαγές των χρωμάτων σε ματ, σατινέ γυαλιστερές αποχρώσεις.

Νύχια
Η φυσική απαλότητα αυτού του υπέροχου φθινοπωρινού παραμυθιού ρέει σε όλη τη διαδρομή μέχρι τις άκρες των δακτύλων, εμπνέοντας το Στούντιο Δημιουργίας Μακιγιάζ της Chanel να δημιουργήσει χρώματα όπως το κλασικό και διαχρονικό κόκκινο, μέχρι και το ελαφρύ μπλε, τονισμένο με την απόχρωση του πράσινου-μαύρου.

Tags Chanel Fall Look 2015 Collection Les Automnales, chanel, fall look 2015, Collection Les Automnales, make-up, beauty, Μακιγιαζ, Ομορφια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2998 s (228 Queries.) // Parse time: 0.2388 s // Total time: 2.5387 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X