Τα ελληνικά παπούτσια που περνούν το ωραίο κοινωνικό μήνυμα


Τα ελληνικά παπούτσια που περνούν το ωραίο κοινωνικό μήνυμα

Τα The Workshop είναι τα πιο ωραία ελληνικά παπούτσια που περνούν ένα κοινωνικό μήνυμα με τη νέα τους συλλογή που θα λατρέψετε.  

Το The Workshop είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που ξεκίνησε το 1938 ο παππούς των παιδιών που τώρα έχουν τα ηνία του αγαπημένου ελληνικού brand. Με νέες ιδέες, έμπνευση και αγάπη για τη μόδα οι Κιμ, Αλέξανδρος και Τζέισον ξεκίνησαν το The Workshop. Με επιρροές από τη βρετανική μόδα σε συνδυασμό με ρομαντικούς μύθους και την μοναδικότητα των χειροποίητων προιόντων το The Workshop στοχεύει στο να παράγει όχι μόνο καλής ποιότητας χειροποίητα παπούτσια αλλά και πρωτοποριακές ιδέες. Με αφοσίωση και ενθουσιασμό ξεκινήσαν αυτό το εγχείρημα προσπαθώντας πάντα να υποστηρίζουν τα ελληνικά προιόντα. Η Κιμ έχει κάνει σπουδές Διοίκησης Επιχειρήσεων και Marketing στο Εδιμβούργο, ο Αλέξανδρος Πληροφορική και 3D Graphics στην Αθήνα και ο Τζέισον Σχέδιο και Παραγωγή Ενδύματος στη Θεσσαλονίκη. Έτσι, δημιουργήθηκε μια ομάδα αφοσιωμένη στο να κατασκευάζει εξαιρετικής ποιότητας υποδήματα για εσάς. Απολαύστε τα The Workshop σας.

Step up so others don’t get stepped on

Ο εκφοβισμός μπορεί να επηρεάσει τους πάντες- εκείνους που τον δέχονται, εκείνους που τον ασκούν, καθώς και εκείνους που τον βλέπουν. Ο εκφοβισμός μπορεί να δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα όπως ψυχολογικές ασθένειες, χρήση ναρκωτικών ουσιών, και αυτοκτονίες, οπότε είναι σημαντικό να μιλήσουμε στα παιδιά που έχουμε γύρω μας ώστε να διαπιστώσουμε εάν είναι θύματα εκφοβισμού ή κάποιας άλλης μορφής βίας.
Το The Workshop ένιωσε την ανάγκη να συμβάλλει στον αγώνα κατά του εκφοβισμού ονομάζοντας τα σχέδια της νέας του συλλογής με λέξεις που βοηθούν ένα παιδί ή έναν άνθρωπο που έχει υποστεί εκφοβισμό. Το The Workshop στοχεύει στο να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο σχετικά με το φαινόμενο αυτό και ελπίζει να στηρίξουν και άλλοι την προσπάθεια για την αντιμετώπισή του.

Tags workshop, Shoes, Ελλάδα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.1505 s (234 Queries.) // Parse time: 0.3909 s // Total time: 3.5413 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X