10 παραστάσεις να δεις με τα παιδιά


10 παραστάσεις να δεις με τα παιδιά

Βρήκαμε όλα τα θεατρικά έργα για μικρούς και μεγάλους

Οι γιορτινές ημέρες που έρχονται είναι η καλύτερη ευκαιρία να πάρουμε τα παιδιά μας ή τα ανίψια μας σε μία παράσταση παιδικού θεάτρου. Συγκεντρώσαμε τις καλύτερες αυτής της περιόδου και σας τις παρουσιάζουμε. Και μην ντρέπεστε, όλοι αγαπούν τα παραμύθια, μικροί και μεγάλοι.

Σταχτοπούτα
Alpha Square

Ένα από τα δημοφιλέστερα και πιο αγαπημένα παραμύθια στον κόσμο, η ιστορία της όμορφης Σταχτοπούτας που υπέφερε από την κακιά μητριά της και τις ετεροθαλείς αδελφές της μεταφέρεται στη θεατρική σκηνή από την Alpha Square σε σκηνοθεσία Ανδρέα Αραούζου. Ζήστε ξανά την παραμυθένια ιστορία της Σταχτοπούτας, που με τη βοήθεια της καλής νεράιδας μεταμορφώνεται σε πανέμορφη πριγκίπισσα. Την οποία υποδύεται η ηθοποιός Νίκη Δραγούμη. Η Σταχτοπούτα χάνει ξανά το γοβάκι της και ο μύθος ξετυλίγεται και πάλι μπροστά μας. Πρεμιέρα 5 Δεκεμβρίου. Λεπτομέρειες ΕΔΩ.

Πίτερ Παν
Θέατρο Λέξη

Η ιστορία του Πίτερ Παν ξετυλίγεται στη σκηνή ως μιούζικαλ που αγαπούν ιδιαίτερα τα παιδιά.  Μια παράσταση που μας μεταφέρει, στη χώρα της χαράς. Μια ιστορία γεμάτη μαγεία, παιγνίδια και πολύ-πολύ φαντασία. μια παραγωγή γεμάτη από τραγούδια, ωραία κοστούμια, και ευφάνταστες χορογραφίες. Μπορούν να το παρακολουθήσουν ευχάριστα παιδιά νηπιακής, προδημοτικής και δημοτικής εκπαίδευσης αλλά και μεγάλοι. Στον ρόλο του Πίτερ Παν ο ηθοποιός Χρίστος Νικολάου.
Λεπτομέρειες ΕΔΩ.

Διαβάστε αναλυτικά για όλες τις παραστάσεις στο Time Out Cyprus.

Tags Θεατρο, παιδι, παρασταση, διασκεδαση, go out


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1330 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2130 s // Total time: 2.3460 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X