Έξαλλη η Μαριέλλα Σαββίδου on air για τα σχόλια για τις “παχιές” γυναίκες


Έξαλλη η Μαριέλλα Σαββίδου on air για τα σχόλια για τις “παχιές” γυναίκες

Τι συνέβη;

Κι ενώ όλα κυλούσαν ομαλά κατά τη διάρκεια της πρωινής εκπομπής του Μεγάλιου Καναλιού, ένα σχόλιο της Χρυσάνθης Κιτσινέλη -είναι fashion blogger, μιλά για τις νέες τάσεις και κρίνει το στυλ των celebrities- για τα πόδια της Μαρίας Κορινθίου, προκάλεσε την έκρηξη της Μαριέλλας Σαββίδου.

“Η Μαρία Κορινθίου έχει κάνει κάτι πολύ σωστό, έχει κρύψει τα πόδια της και κάνει πάρα πολύ καλά που το κάνει αυτό. Γιατί δεν είναι για να φαίνονται γιατί είναι παχιά πολύ”, είπε η ίδια και η Μαριέλλα της απάντησε: “Και οι παχιές δεν δικαιούνται να δείχνουν τα πόδια τους;”

Η Χρυσάνθη από την πλευρά της συνέχισε δηλώνοντας: “Όπως και οι πολιτικοί πρέπει να φοράνε γραβάτα, για μένα ναι”. Κατόπιν η ηθοποιός της είπε: “Χρυσάνθη μου λυπάμαι πάρα πολύ, αλλά ο κόσμος έχει προχωρήσει! Sorry! Ευτυχώς που δικαιούται ο καθένας να ντύνεται όπως θέλει! Μη δημιουργούμε ανασφάλειες”.

Η fashion blogger της είπε: “Είναι θέμα καλαισθησίας”, με την ηθοποιό να κλείνει το θέμα ως εξής: “Στην παραλία πώς θα πας; Δεν θα βάλεις μαγιό;”

Δείτε όλα όσα έγιναν στο video που ακολουθεί:

Tags showbiz κύπρος, gossip, Μαριέλλα Σαββίδου


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2698 s (231 Queries.) // Parse time: 0.2166 s // Total time: 2.4865 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X