Άγιοι Ανάργυροι Natural Healing Spa Resort – Η απόλυτη χαλάρωση με τις θεραπευτικές ιδιότητες των ιαματικών λουτρών


Άγιοι Ανάργυροι Natural Healing Spa Resort – Η απόλυτη χαλάρωση με τις θεραπευτικές ιδιότητες των ιαματικών λουτρών

Διαβάστε αναλυτικά

Οι Άγιοι Ανάργυροι έχουν κάτι το μοναδικό. Από τους λόφους της Κύπρου μια πηγή μεταλλικού νερού φέρνει τα ιαματικά νερά της, γνωστά εδώ και γενιές για τις θεραπευτικές τους ιδιότητες. Η εξαιρετική ροή έχει διοχετευτεί στο νέο αυτό spa όπου συνδυάζεται για πολλές θεραπείες οι οποίες έχουν αναπτυχθεί περισσότερο με τη βοήθεια της σύγχρονης επιστήμης.
Τα νερά είναι ευεργετικά τόσο για τις αρθρώσεις όσο και για τους μυϊκούς πόνους όπως και για μερικά προβλήματα κυκλοφορίας. Οι θεραπείες είναι φυσικές και όχι επιθετικές, υπάρχει πάντα ένας γιατρός έτοιμος να σας συμβουλεύσει για την καταλληλότερη θεραπεία.(Διατίθενται και ιδιωτικά δωμάτια για ένα ή δύο άτομα).

Ο όροφος πάνω από το Σαλόνι Φυσικής Πηγής είναι αφιερωμένος στη χαλάρωση, την ομορφιά και ένα καλωσόρισμα από το στρες στη γαλήνη. Οι ειδικευμένοι θεραπευτές θα σας βοηθήσουν να ανανεώσετε το σώμα και την ψυχή σας.

Κάθε θεραπεία σας προσκαλεί να ξεφύγετε για μια στιγμή και να ανακαλύψετε τον εαυτό σας ταξιδεύοντας από τον ένα κόσμο στον άλλο.

Ο κάτω όροφος έχει προσαρμοστεί για μυϊκή ενδυνάμωση και τόνωση της καρδιαγγειακής λειτουργίας. Ο πιο σύγχρονος εξοπλισμός εξασφαλίζει την άσκηση σε κάθε μυϊκή ομάδα χωρίς ένταση. Το προσωπικό μας θα σας βοηθήσει να επιλέξετε το κατάλληλο πρόγραμμα. Αυτή η άσκηση είναι συχνά πολύ πιο εύκολη από όσο μπορεί να φανταστεί κανείς αλλά επιτυγχάνει τα μέγιστα αποτελέσματα.

Οι φυσικές ομορφιές των Αγίων Αναργύρων  θα ευχαριστήσουν οποιονδήποτε λάτρη της φύσης. Υπάρχουν, επίσης, και εξωτερικές δραστηριότητες όπως, ποδηλασία, περπάτημα, παρατήρηση πουλιών, μερικά από τα πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να τονώσετε το σώμα και το πνεύμα σας.

Όπως και πριν από 121 χρόνια , τα περίφημα ιαματικά νερά των Αγίων Αναργύρων εξακολουθούν να προσφέρουν τις θεραπευτικές τους ιδιότητες συνδυάζοντας υγεία, χαλάρωση και πολυτέλεια.

Τι είναι τα ιαματικά νερά

Τα νερά των φυσικών ή ιαματικών πηγών είναι νερά, που πηγάζουν μέσα από πετρώματα και βράχους που βγαίνουν από τα έγκατα της γης. Είναι μεταλλικά νερά, που περιέχουν διαλυμένα μεταλλικά συστατικά - όπως νάτριο, κάλιο, ασβέστιο, μαγνήσιο, ράδιο, σίδηρο, ιώδιο, φώσφορο και θείο - ή αέρια - όπως διοξείδιο του άνθρακα, υδρόθειο, άζωτο, οξυγόνο και υδρογόνο. Τα νερά αυτά έχουν διάφορο βαθμό οξύτητας και είναι ή όξινα ή αλκαλικά ή και ουδέτερα.

Η ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΙΑΜΑΤΙΚΩΝ ΛΟΥΤΡΩΝ

Η θεραπευτική δράση των ιαματικών λουτρών αν και είναι γνωστή από τους π.Χ. χρόνους ακόμη και σήμερα δεν έχει διευκρινιστεί τελείως. Οι αρχαίοι Έλληνες γνώριζαν καλά μερικές ιδιότητες των ιαματικών νερών και λουτρών τα οποία χρησιμοποιούσαν όχι μόνο για θεραπευτικούς λόγους αλλά και για να διατηρούνται σε καλή φυσική κατάσταση. Θεωρούσαν τις ιαματικές πηγές σαν μυστηριώδεις θεότητες που περιέκλειαν μέσα τους ευεργετικούς και θεραπευτικούς "χυμούς" κατάλληλους για την θεραπεία των λουομένων ασθενών. Με την πρόοδο της επιστήμης και με τη χημική ανάλυση οι ερευνητές κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι οι θεραπευτικές ιδιότητες των λουτρών είναι δυνατόν να αποδοθούν:

Τα θειούχα λουτρά προκαλούν εις την πάσχουσα επιδερμίδα διάλυση της αλλοιωμένης στιβάδος και κατόπιν δια του δέρματος απορρόφηση του υδροθείου και ανάπλαση αυτής. Τα θειούχα λουτρά επίσης κανονίζουν τις εκκρίσεις του δέρματος - όλες εκείνες τις σμηγματορροικές καταστάσεις που οφείλονται στην ανώμαλη λειτουργία των θυλακοειδών αδένων.

Βρείτε τη θεραπεία που σας ταιριάζει και επισκεφθείτε το. Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 26814003.

Tags Άγιοι Ανάργυροι Natural Healing Spa Resort, ιαματικα λουτρα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7564 s (291 Queries.) // Parse time: 0.4007 s // Total time: 3.1571 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X