Μαρία Μπακοδήμου: Το συγκινητικό μήνυμα της για το γιο του Σεργουλόπουλου


Μαρία Μπακοδήμου: Το συγκινητικό μήνυμα της για το γιο του Σεργουλόπουλου

Δείτε τι έγραψε…

Τη συνέντευξη που παραχώρησε ο καλός της φίλος και επι χρόνια συνεργάτης της, Φώτης Σεργουλόπουλος στο πρωινό του ΑΝΤ1, την Τετάρτη, παρακολούθησε η Μαρία Μπακοδήμου και μέσω του λογαριασμού της στο facebook έγραψε ένα συγκινητικό σχόλιο.

Ο Φώτη μάλιστα χθες βρήκε την ευκαιρία να λύσει τις διαφορές του με τον Γιώργο Λιάγκα, για τα σχόλια που είχε κάνει όταν έγινε πατέρας!

“Δεν έχω έρθει δύο χρόνια στην εκπομπή, με πείραξε πάρα πολύ, νομίζω ότι με προσέβαλες! Αναρωτήθηκες αν θα μεγαλώσει φυσιολογικά το παιδί μου, κάτι που δεν θα έκανες σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση ενός παιδιού που γεννιέται. Με πείραξε γιατί κατ' επέκταση θεωρείς και μη φυσιολογική και τη δική μου ζωή. Δηλαδή θεωρείς ότι ένα παιδί δεν θα μεγαλώσει φυσιολογικά γιατί ο πατέρας του δεν έχει μια φυσιολογική ζωή”, είπε, μεταξύ άλλων, ο παρουσιαστής του Star, με τον  Γιώργο να παραδέχεται το λάθος του.

Μετά το τέλος της εκπομπής, η Μαρία Μπακοδήμου, που είναι και νονά του μικρού Γιώργου, έγραψε στο Facebook: “Ξέρω παιδιά που δεν καμαρώνουν για τον γονιό τους. Το βαφτιστήρι μου όμως θα έχει κάθε λόγο να είναι περήφανο για τον σπουδαίο πατέρα του”.

Πηγή: freegossip.gr

Tags showbiz κύπρος, gossip, μαρια μπακοδημου, φωτης σεργουλοπουλος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4765 s (279 Queries.) // Parse time: 0.2618 s // Total time: 2.7383 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X