Ανδρικά Καλλιστεία: Μάθετε πότε κάνει πρεμιέρα το πιο πολυαναμενόμενο show της κυπριακής τηλεόρασης


Ανδρικά Καλλιστεία: Μάθετε πότε κάνει πρεμιέρα το πιο πολυαναμενόμενο show της κυπριακής τηλεόρασης

Έρχεται στο ΣΙΓΜΑ

Ψάχνουμε τον τέλειο κύπριο άνδρα και θα τον βρούμε στα ανδρικά καλλιστεία του ΣΙΓΜΑ Mr. Cyprus 2015 με παρουσιάστρια την Έβελυν Καζαντζόγλου.

60 φιλόδοξοι άνδρες θα βρεθούν την Δευτέρα 9 και την Τρίτη 10 Νοεμβρίου μπροστά στην κριτική επιτροπή για να διεκδικήσουν ένα εισιτήριο στα live shows! Για πρώτη φορά, οι οντισιόν θα γίνουν στη παρουσία κοινού στο στούντιο το οποίο με τις αντιδράσεις του μπορεί να ανατρέψει το αποτέλεσμα! Τους άνδρες καλούνται να κρίνουν οι Γιάννης Σπαλιάρας, Βίκυ Κουλιανού, Γιώργος Κασαπίδης και Ρίτα Αττάλα.

Από τις 16 Νοεμβρίου, τα καλλιστεία θα μεταδίδονται κάθε Δευτέρα με Πέμπτη στις 21:20 το βράδυ.

Κάθε Δευτέρα, στο #MrCyprus: The Battle βλέπουμε τους διαγωνιζόμενους να δίνουν μάχη σε ανατρεπτικές δοκιμασίες σε διαφορετικά locations κάθε φορά.

Κάθε Τρίτη, στο #MrCyprus: The Photoshoot, οι διαγωνιζόμενοι φωτογραφίζονται με το φακό ενός έμπειρου φωτογράφου σε ένα διαφορετικό κόνσεπτ κάθε εβδομάδα.

Κάθε Τετάρτη, η Έβελυν Καζαντζόγλου μας υποδέχεται στο #MrCyprus: The Live Show σε ένα 2ωρο ζωντανό σόου όπου οι διαγωνιζόμενοι βαθμολογούνται για τις αποδόσεις τους στις δοκιμασίες της εβδομάδας, παρουσιάζουν σε πασαρέλα ρούχα γνωστών σχεδιαστών και μας δείχνουν το ταλέντο τους σε ευφάνταστες δοκιμασίες. Στο green room μας υποδέχονται οι Τζώρτζια Παναγή και ο Ανδρέας Φαλάς.

Κάθε Πέμπτη, στο 2ο σόου της εβδομάδας #MrCyprus: The Result, ανακοινώνονται τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας του κοινού και οι δύο προτεινόμενοι οι οποίοι έχουν μια τελευταία ευκαιρία να πήσουν την επιτροπή πριν επιλεγεί αυτός που θα αποχωρήσει. Στο Result Show κάθε εβδομάδα θα φιλοξενείται ένας γνωστός καλλιτέχνης.

Ο μεγάλος νικητής του #MrCyprus θα εκπροσωπήσει τη Κύπρο τον Μάρτιο στον παγκόσμιο διαγωνισμό ομορφιάς Manhunt International στη Κορέα και θα κερδίσει μια μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού μαζί με το κράνος του (γιατί οδηγάμε πάντα με ασφάλεια!).  Άλλοι 2 φιναλίστ θα κερδίσουν την εκπροσώπηση της Κύπρου στον διαγωνισμό Mr Handsome που θα γίνει τον Μάρτιο στην Ελλάδα καθώς και συμβόλαιο με γνωστό model agency στην Αθήνα.

Ο τέλειος Κύπριος άνδρας βρίσκεται εκεί έξω! Και το ΣΙΓΜΑ έχει σκοπό να τον βρει!

Tags mr cyprus, showbiz κύπρος, gossip, ανδρικά καλλιστεια, Έβελυν Καζαντζόγλου


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9691 s (228 Queries.) // Parse time: 0.4159 s // Total time: 3.3850 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X