Ελένη Βαϊτσου: Το ξέσπασμα της για τις συμπεριφορές που αντιμετώπισε όταν ήρθε στην Κύπρο


Ελένη Βαϊτσου: Το ξέσπασμα της για τις συμπεριφορές που αντιμετώπισε όταν ήρθε στην Κύπρο

Το ξεκίνημά της στο νησί ήταν αρκετά δύσκολο

Η Ελένη Βαΐτσου άφησε την Ελλάδα για να πάει στην Κύπρο προκειμένου να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα που δεν ήταν άλλο από την υποκριτική.

Η ηθοποιός αποκάλυψε στο Εγώ ότι το ξεκίνημά της στο νησί ήταν αρκετά δύσκολο. "Την πρώτη χρονιά ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Άφησα τα πάντα. Δεν είχα πάει ποτέ στην Κύπρο. Δεν είχα καν μπει σε αεροπλάνο μέχρι τότε. Μετά βέβαια ταξίδεψα πολύ. Ξεπέρασα και αυτήν τη φοβία μου. Ήταν βαρύς και ο φόρτος δουλειάς. Πιέστηκα ψυχολογικά. Ήρθα αντιμέτωπη με ένα χώρο που δεν ήξερα. Με κούρασε ότι δεν ερχόμουν συχνά στην Ελλάδα. Δεν έβλεπα τους δικούς μου, τους φίλους μου. Έκοψα όλες μου τις συνήθειες και τα χόμπι μου. Δεν είχα χρόνο να πάω ούτε για καφέ. Ήμουν σε έναν τόπο όπου δεν είχα φίλους και πιέστηκα ψυχολογικά από τον τρόπο που μου φέρθηκαν κάποιοι άνθρωποι. Η αρχή ήταν εξαιρετικά δύσκολη.

Αντιμετώπισα συμπεριφορές πολύ άσχημες» εξήγησε και συνέχισε: "Βίωσα επιθετικότητα από συγκεκριμένη μερίδα ανθρώπων. Ένιωσα πολύ μεγάλη μοναξιάέστω και αν δούλευα επί δεκαπέντε ώρες την ημέρα με ανθρώπους. Δεν τους ήξερα και ήταν δύσκολο να τους εμπιστευτώ και να τους μιλήσω. Ανακάλυψα τα όρια μου, τις ψυχικές και σωματικές αντοχές μου. Έμαθα να είμαι περισσότερο υπομονετική με ανθρώπους και καταστάσεις, πήρα μια ιδέα για το πώς είναι ο χώρος, περισσότερο στην Κύπρο. Έμαθα να ανέχομαι περισσότερα πράγματα, αλλά ταυτόχρονα να μην επιτρέπω κάποια άλλα να με επηρεάζουν και να με ρίχνουν ψυχολογικά. Για παράδειγμα, δεν ανέχομαι την κοροϊδία. Αν τώρα ο άλλος θεωρεί ότι κατάφερε να με κοροϊδέψει, εγώ πλέον θα του φερθώ σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Δεν θα το αφήσω να με αγγίξει".

Tags Ελένη Βαιτσου, διασημοι, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3420 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3714 s // Total time: 2.7134 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X