To M.A.C AIDS Fund κατέχει ηγετική θέση στη μάχη κατά του HIV και του AIDS


To M.A.C AIDS Fund κατέχει ηγετική θέση στη μάχη κατά του HIV και του AIDS

Υποστηρίζοντας οργανώσεις σε όλο τον κόσμο οι οποίες καλύπτουν τις βασικές, καθημερινές ανάγκες και παρέχουν άμεση φροντίδα σε άντρες, γυναίκες και παιδιά που είναι θύματα αυτής της επιδημίας

Από την ίδρυσή του, το 1994, το M.A.C AIDS Fund αγωνίζεται σταθερά για περισσότερη ευαισθητοποίηση και εκπαίδευση γύρω από το AIDS, αντιμετωπίζοντας παράλληλα τα κοινωνικά ζητήματα που σχετίζονται με αυτό. Από το ξεκίνημά του μέχρι σήμερα, το M·A·C AIDS Fund έχει συγκεντρώσει πάνω από 340 εκατομμύρια δολάρια.

Το M.A.C AIDS Fund ήταν μια ιδέα των Frank Toskan και Frank Angelo, των ιδρυτών της M·A·C Cosmetics. Καθώς η επιδημία του AIDS εξαπλωνόταν σε όλο τον κόσμο, οι δύο άντρες αναζητούσαν έναν τρόπο να αντιδράσουν. Με ενθάρρυνση από τους εργαζομένους της M·A·C, αποφάσισαν να κατευθύνουν τις φιλανθρωπικές προσπάθειες της εταιρίας σε οργανώσεις για την καταπολέμηση του HIV/AIDS. Η πρώτη τους προσπάθεια συγκέντρωσης χρημάτων για αυτό το σκοπό, το πασίγνωστο κραγιόν Viva Glam, είχε τεράστια επιτυχία.

Από το 1994, το M.A.C AIDS Fund έχει κυκλοφορήσει επτά σειρές προϊόντων Viva Glam, κάθε μία από τις οποίες υποστηρίχτηκε από θεαματικές διαφημιστικές καμπάνιες στις οποίες πρωταγωνιστούσαν διάσημοι σούπερ σταρ όπως οι RuPaul, k.d. Lang, Lil’ Kim, Sir Elton John, Mary J. Blige, Shirley Manson, Linda Evangelista, Boy George, Christina Aguilera, Missy Elliott, Pamela Anderson, Lisa Marie Presley, Debbie Harry, Eve, Dita Von Teese, Fergie, Cyndi Lauper, Lady Gaga, Ricky Martin, Nicki Minaj, Rihanna και πιο πρόσφατα η Miley Cyrus. Αυτοί οι σταρ είναι ταυτόχρονα εκπρόσωποι του M.A.C AIDS Fund, με αποστολή την ενημέρωση των πελατών της M.A.C και του ευρύτερου κοινού γύρω από το πρόβλημα του HIV/AIDS. Κορυφαίες εμπορικές επιχειρήσεις παγκόσμια – μεταξύ των οποίων οι Nordstrom, Saks Fifth Avenue, Henri Bendel, Harvey Nichols και C.K. Tang – δείχνουν την υποστήριξή τους παραιτούμενοι από το σύνολο του διαχειριστικού κόστους. Το εκατό τοις εκατό των εισπράξεων από τις πωλήσεις προϊόντων Viva Glam πηγαίνει κατευθείαν στο M.A.C AIDS Fund για την υποστήριξη πρωτοβουλιών με αντικείμενο την αντιμετώπιση του HIV/AIDS στις Η.Π.Α. και σε ολόκληρο τον κόσμο.

Το πάθος και ο ενθουσιασμός των εργαζομένων της M.A.C σε όλο τον κόσμο είναι το θεμέλιο για τα εκπληκτικά επιτεύγματα του M.A.C AIDS Fund. Εκπαιδευτικά και ενημερωτικά σεμινάρια γύρω από το πρόβλημα του HIV/AIDS διεξάγονται τακτικά στην εταιρία, τονίζοντας τη σημασία του έργου του ιδρύματος. Υπό την ηγεσία του προέδρου του M.A.C AIDS Fund και της MAC Cosmetics, John Demsey, το ίδρυμα εξακολουθεί σταθερά να αποτελεί την «ψυχή» της εταιρίας.

Οι εξαιρετικές προσπάθειες του M.A.C AIDS Fund για σκοπούς που αφορούν το πρόβλημα του HIV/AIDS έχουν κερδίσει την αναγνώριση πολλών διεθνών φιλανθρωπικών οργανώσεων. Οι τιμητικές διακρίσεις που έχει λάβει περιλαμβάνουν το “Corporate Humanitarian Award” από το Fashion Group International· το “Richard J. Caron Award of Excellence” από το Caron Foundation· το “Poverty Eradication Award” από το Πρόγραμμα Ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών· το “Corporate Hero Award” από το U.K. Coalition of People Living with AIDS· και το “Leadership Award” από το Canadian AIDS Society.

Tags M.A.C AIDS Fund, M.A.V, VIVA GLAM, beauty, Ομορφια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4375 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3610 s // Total time: 2.7985 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X