Αυξημένες νεφώσεις και πτώση της θερμοκρασίας


Αυξημένες νεφώσεις και πτώση της θερμοκρασίας

Σήμερα θα εμφανίζονται κατά διαστήματα αυξημένες νεφώσεις, στη μέση και ανώτερη ατμόσφαιρα.

Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί ασθενείς, 3 Μποφόρ για να καταστούν αργότερα κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ και παροδικά στα νότια παράλια μέχρι ισχυροί, 5 Μποφόρ.

Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη και το απόγευμα στα δυτικά και νότια παράλια, λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 33 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 30 στα νότια και ανατολικά παράλια, στους 29 στα υπόλοιπα παράλια και στους 24 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε θα εμφανίζονται και πάλι κατά διαστήματα αυξημένες νεφώσεις, στη μέση και ανώτερη ατμόσφαιρα, οι οποίες ωστόσο δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένες ελαφρές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ασθενείς, 3 Μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Η θερμοκρασία θα πέσει στους 18 βαθμούς στο εσωτερικό και τα βόρεια παράλια, στους 19 στα υπόλοιπα παράλια και στους 13 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη παροδικά αυξημένες νεφώσεις δεν αποκλείεται να δώσουν αρχικά μεμονωμένες, κυρίως ελαφρές, βροχές.

Την Τετάρτη και την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά τοπικά, μετά το μεσημέρι, θα εμφανίζονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει την Τρίτη και την Τετάρτη πτώση, ενώ την Πέμπτη δεν αναμένεται αξιόλογη μεταβολή.

Tags καιρος, ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6252 s (228 Queries.) // Parse time: 0.4265 s // Total time: 3.0517 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X