3 πολύτιμες συμβουλές για να τόνωση της αυτοπεποίθησής σας


3 πολύτιμες συμβουλές για να τόνωση της αυτοπεποίθησής σας

Με 3 απλά βήματα μπορείτε να εκτοξεύσετε την αυτοπεποίθησή σας στα ύψη 

1. Πρέπει να οραματιζόμαστε την επιτυχία. Όταν πρόκειται να ξεκινήσουμε μια καινούργια προσπάθεια, πρέπει να εφοδιαστούμε με όσο το δυνατόν περισσότερη δύναμη και ενέργεια. Η μουσική μπορεί να φανεί πολύτιμος «σύμμαχος» στην προσπάθεια αυτή, καθώς ενισχύει την εσωτερική μας δύναμη.

2. Πρέπει να πιστέψουμε στις δυνατότητές μας για βελτίωση. Έχει σημασία εάν θεωρούμε ότι οι ικανότητές μας είναι προκαθορισμένες και δεν μπορούν να αλλάξουν, καθώς η στάση αυτή επηρεάζει τον τρόπο που αντιδρούμε όταν ερχόμαστε αντιμέτωποι με προκλήσεις. Εάν, αντιθέτως, πιστέψουμε ότι μπορούμε να καλλιεργήσουμε τα ταλέντα μας, κάθε πρόκληση αποτελεί ευκαιρία για μάθηση και πρόοδο.

3. Πρέπει να «αγαπήσουμε» την αποτυχία. Η αποτυχία είναι αναπόφευκτη. Όλοι αποτυγχάνουμε κάποια στιγμή, μία ή και περισσότερες φορές. Τρανταχτό παράδειγμα η επιτυχημένη συγγραφέας Τζ. Κ.
Ρόουλινγκ: Η Ρόουλινγκ δέχθηκε την απόρριψη από 12 διαφορετικούς εκδότες πριν βρεθεί κάποιος να της πει το πολυπόθητο «ναι» για να εκδοθεί το πρώτο βιβλίο Χάρι Πότερ! Οι συχνές αποτυχίες που συνοδεύονται από επιμονή και συνεχείς προσπάθειες προς επίτευξη του επιθυμητού στόχου μάς εξοπλίζουν ώστε να ανταποκρινόμαστε πιο εποικοδομητικά σε κάθε πρόκληση και κάθε εμπόδιο.

Tags ψυχολογια, αυτοπεποίθηση, συμβουλές, εαυτος, λάθη


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8064 s (235 Queries.) // Parse time: 0.2757 s // Total time: 3.0821 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X