Φαίη Σκορδά: Το δράμα της πίσω από τις κάμερες!


Φαίη Σκορδά: Το δράμα της πίσω από τις κάμερες!

“Έχει γίνει ο εφιάλτης μου”

Μπορεί να ξεκίνησαν με χαμόγελο, όμως οι εξελίξεις προκάλεσαν αναστάτωση στο ζευγάρι.

Σοκ λίγες ημέρες πριν από την πρεμιέρα της εκπομπής τους. Μπορεί ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά να είχαν ρίξει όλο το βάρος τους στο "Πρωινό" και στην κατάκτηση των πρωτείων της τηλεθέασης από την πρώτη κιόλας μέρα, όμως μια είδηση τους πάγωσε και τους χάλασε το κέφι. Και αν ο παρουσιαστής προσπάθησε έστω και με πολύ κόπο να κρατήσει την ψυχραιμία του, η Φαίη δεν έκρυβε την πίκρα αλλά και την οργή της γι’ αυτήν την απρόσμενη εξέλιξη. Μάλιστα, όσοι την είδαν στις συσκέψεις της εκπομπής, αλλά και πίσω από τις κάμερες, κατάλαβαν καλά ότι κάτι έκρυβε. Ούτε το παγωμένο της χαμόγελο ούτε και οι προσπάθειες να δείχνει ότι είναι μια χαρά έπεισαν τους ανθρώπους που τη γνωρίζουν πολύ καλά.

Η ιστορία με τη χαμένη περιουσία του Γιώργου τής έχει στοιχίσει πάρα πολύ και δυστυχώς η υπόθεση ξεκινά ουσιαστικά από την αρχή, μεγαλώνοντας το δράμα της. Αυτά τα δύο χρόνια που πέρασαν από εκείνη την ημέρα στην Τήνο, όπου αποκαλύφθηκαν τα πάντα, δεν μπορούν να σβηστούν από τη μνήμη της. Είναι ο εφιάλτης που τη στοιχειώνει. Δεν μπορεί να ξεχάσει ότι κόντευε να χάσει τον άντρα της, ο οποίος παραλίγο να πάθει σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο μόλις έμαθε τα κακά νέα, ούτε βέβαια ότι οι κόποι μιας ζωής έκαναν φτερά γιατί κάποιος έστησε απάτη σε βάρος τους. Τα χρήματα που χάθηκαν, σύμφωνα με όσα έχει αποκαλύψει ο Γιώργος Λιάγκας, αγγίζουν τα 500.000 ευρώ και λογικό είναι το ζευγάρι να ζητά απονομή δικαιοσύνης τόσο με τον εγκλεισμό του χρηματιστή "φίλου" τους στη φυλακή όσο και με την επιστροφή των χρημάτων τους.

Ξανά από την αρχή

Κι ενώ περίμεναν ότι θα ξεκινούσε η αντίστροφη μέτρηση για τη δικαίωσή τους, μια αναβολή τίναξε όλο το σχεδιασμό τους στον αέρα. Η δίκη για τα χρήματα θα γινόταν στις 15 Σεπτεμβρίου, όμως ματαιώθηκε εξαιτίας της προκήρυξης των εκλογών που έγιναν πέντε ημέρες αργότερα. Τι σημαίνει αυτό; Ότι ουσιαστικά η υπόθεση ξεκινά από την αρχή και αναμένεται να οριστεί νέα δικάσιμος. Έπειτα από δύο χρόνια αναμονής, αυτό ήταν σαν... μαχαιριά στην καρδιά του ζευγαριού. "Δυστυχώς, η δίκη αναβλήθηκε λόγω των πολιτικών εξελίξεων και ακόμη δεν έχει οριστεί η επόμενη δικάσιμος. Θα πάρει σίγουρα αρκετούς μήνες μέχρι να ξαναγίνει το δικαστήριο", παραδέχθηκε ο Γιώργος επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ, χωρίς να κρύψει την αγωνία του. Όμως σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να κάνει πίσω και θα φτάσει την υπόθεση μέχρι το τέλος, επιδιώκοντας εκτός από την επιστροφή των χρημάτων του και την παραδειγματική τιμωρία των ενόχων.

Ο παρουσιαστής προσπαθεί να δείχνει όσο πιο ψύχραιμος γίνεται και τα έχει καταφέρει, σε αντίθεση με τη Φαίη που έχει... χάσει τον ύπνο της. Όσοι τη ζουν καθημερινά λένε ότι είναι ολοφάνερο ότι η εξέλιξη αυτή την έχει επηρεάσει. "Όταν έμαθε για την αναβολή, έχασε αμέσως το χαμόγελό της. Η ιστορία αυτή της έχει στοιχίσει πάρα πολύ. Όχι μόνο υλικά, αφού χάθηκε μια περιουσία, αλλά και ψυχολογικά», αποκαλύπτει στο "YES!" στενός της συνεργάτης. Μάλιστα εκμυστηρεύεται ότι σε συζητήσεις που γίνονται, η Φαίη είναι πιο... σκληροπυρηνική, σε αντίθεση με τον Γιώργο που προσπαθεί να φανεί ήρεμος. «Εκείνη δεν πρόκειται να ησυχάσει αν δεν δικαιωθεί. Θέλει να μπει ένα τέλος στο δράμα της και να δει στη φυλακή όσους τίναξαν στον αέρα την ηρεμία και τη γαλήνη του ζευγαριού".

Tags showbiz κύπρος, gossip, φαιη σκορδα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7660 s (233 Queries.) // Parse time: 0.4026 s // Total time: 3.1686 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X