Dior Addict Lipstick


Dior Addict Lipstick

Η μόδα δεν είναι κύκλος χωρίς τέλος…

Ο Dior λανσάρει ένα πρωτοπόρο προϊόν: το πρώτο κραγιόν με ενσωματωμένο top coat. Ένα νέο επαναστατικό κραγιόν, με μία λάμψη νέου στιλ.

Στην καρδιά του κραγιόν, το ημιδιαφανές μονόγραμμα CD σε τόνο της ίδιας απόχρωσης αποτελείται από ένα υπέρλαμπρο και υπέρ-ενυδατικό top coat με εφέ ζελ. Χάρη σ’αυτή την αποκλειστική τεχνολογία του Dior, όλος ο πυρήνας του κραγιόν διατηρείται εκπληκτικά μαλακός.

Με κάθε εφαρμογή, αυτή η στρώση του ζελ (που χρησιμοποιείται για πρώτη φορά σε ένα κραγιόν Dior) λιώνει απαλά πάνω στα χείλη, αγκαλιάζοντάς τα με ένα υπέροχο, απαλό και αισθησιακά γυαλιστερό φιλμ. Έτσι, κάθε χρώμα αποκτά μια επιπλέον δόση λάμψης για εντυπωσιακό οπτικό αποτέλεσμα μεγαλύτερου όγκου και για ιδανικό κράτημα.

Ο αποκλειστικός ζελ πυρήνας του κραγιόν Dior Addict αποτελείται κατά 40% από τα τρία πιο αστραφτερά έλαια που χρησιμοποιούνται σε καλλυντικά προϊόντα:

  • Ένα ανακουφιστικό έλαιο που ενυδατώνει τα χείλη, αφήνοντας τα απαλά, λεία, απόλυτα αναζωογονημένα και με όγκο, χωρίς την αίσθηση ότι "κολλάνε".
  • Ένα προστατευτικό έλαιο που ενισχύει την αντοχή και τη διάρκεια του χρώματος.
  • Ένα αισθησιακό έλαιο που δίνει στο κραγιόν Dior Addict την κρεμώδη, ρευστή υφή του η οποία γλιστράει πάνω στα χείλη για να προσφέρει μια νέας γενιάς απόλαυση.

Αψηφώντας τους κανόνες, το κραγιόν Dior Addict εγκαινιάζει μια νέα εποχή στο μακιγιάζ. Το πρωτοποριακό πνεύμα του απαιτεί έναν υπέρ μοντέρνο σχεδιασμό. Η θήκη του, που κλείνει με μαγνήτη, είναι πιο λεπτή, πιο λεία και πιο εθιστική από ποτέ, ενώ η συσκευασία με τον εντυπωσιακό σχεδιασμό της, αντανακλά τις αποχρώσεις του φωτός, τραβώντας ακόμη περισσότερο την προσοχή.

Ιδιαιτερότητα αυτού του νέου φωτεινού κραγιόν: η επιλογή των αποχρώσεων που πολλαπλασιάζεται με τρία χαρακτηριστικά εφέ φωτισμού επιτρέποντας στις γυναίκες να λάμπουν με χίλιους και έναν τρόπους.

Tags DIOR ADDICT LIPSTICK, Ομορφια, λιπ στικ, beauty, LIPSTICK


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8295 s (231 Queries.) // Parse time: 0.2317 s // Total time: 3.0611 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X