Η Selena Gomez επιτέλους μιλάει: Το σοβαρό πρόβλημα υγείας και οι χημειοθεραπείες


Η Selena Gomez επιτέλους μιλάει: Το σοβαρό πρόβλημα υγείας και οι χημειοθεραπείες

Η star ξεσπά σε μία συγκλονιστική συνέντευξη

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η διασημότητα και τα χρήματα δε σου εξασφαλίζουν την ευτυχία. Και όσο κλισέ κι αν αυτό ακούγεται, έχουμε το αρκετά αντιπροσωπευτικό παράδειγμα της Selena Gomez, η οποία τα τελευταία δύο χρόνια δεν περνάει και την καλύτερή της φάση, και όπως φάνηκε από την πρόσφατη συνέντευξή της, το θέμα της δεν ήταν μόνο ψυχολογικό.

Η αλήθεια είναι ότι η 23χρονη star έκανε ένα αρκετά μεγάλο διάλειμμα από την μουσική και γενικότερα την κοσμική ζωή, κάτι που έκανε πολλούς να υποθέσουν ότι έχει κατάθλιψη, και ότι η αιτία της είναι φυσικά ο χωρισμός της από τον Justin Bieber. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, σχολιάστηκαν έντονα και οι εμφανίσεις της με μαγιό και κυρίως η πιο γεμάτη σιλουέτα της.

Τελικά, η Selena αποφάσισε να μιλήσει σε μία προσπάθεια να κλείσει τα στόματα των επικριτών της και να εξηγήσει το λόγο της εξαφάνισής της. Η αποκάλυψή της, ήταν κάτι παραπάνω από σοκαριστική, καθώς όπως εξομολογήθηκε, πάσχει από λύκο, το οποίο είναι αυτοάνοσο νόσημα, και το οποίο μπορεί να απειλήσει ακόμα και τη ζωή του ασθενούς.

"Αυτός ήταν και ο λόγος που ακύρωσα την περιοδεία μου το 2013. Θα μπορούσα να παθω εγκεφαλικό ανά πάσα ώρα και στιγμή. Ήθελα τόσο πολύ να βγω και να φωνάξω σε όλους αυτούς που με έκραζαν, ότι δεν έχουν ιδέα τι περνάω και ότι κάνω χημειοθεραπείες προκειμένου να ελέγξω τα συμπτώματα της ασθένειας. Γι' αυτό αποφάσισα να αποσυρθώ και να επιστρέψω όταν θα ένιωθα και πάλι δυνατή και έτοιμη", λέει και κυριολεκτικά συγκλονίζει τους θαυμαστές της που δεν είχαν ιδέα.

"Είμαι τόσο καλή με όλους, και δεν καταλαβαίνω γιατί ο κόσμος μου φέρεται άσχημα. Παρόλα αυτά το μίσος με παρακίνησε για να γίνω καλύτερη, όπως επίσης και η αγάπη των φίλων μου, όπως της Τaylor (Swift)", ολοκλήρωσε.

Της ευχόμαστε να ξεπεράσει το πρόβλημά της και να επιστρέψει δυνατή και χαρούμενη.

Tags Selena Gomez, διασημοι, gossip, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4706 s (232 Queries.) // Parse time: 0.2245 s // Total time: 2.6950 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X