Γνωρίζοντας τη Helen Zenios, Managing Director του Cambridge Weight Plan!


Γνωρίζοντας τη Helen Zenios, Managing Director του Cambridge Weight Plan!

Η Helen Zenios, η Managing Director του Cambridge Weight Plan, του πιο επιτυχημένου προγράμματος διατροφής στον κόσμο, έχει τη δική της ιστορία να διηγηθεί. Με καταγωγή από τη Λακατάμεια, γεννημένη και μεγαλωμένη στο Ηνωμένο Βασίλειο, ήρθε στην Κύπρο με το όνειρο να βοηθήσει τους Κύπριους που υποφέρουν από τη μάστιγα της παχυσαρκίας και των κακών διατροφικών συνηθειών, να κάνουν το όνειρο τους πραγματικότητα, αλλάζοντας τη ζωή τους για πάντα. Και το κατάφερε.

Τι σας ώθησε να ασχοληθείτε επαγγελματικά με το Cambridge Weight Plan;
Κάποια περίοδο της ζωής μου στην Αγγλία είχα βάλει κάποια παραπανίσια κιλά, γεγονός που με έκανε να μην αισθάνομαι πολύ καλά με τον εαυτό μου. Μια φίλη μου τότε ακολουθούσε το πρόγραμμα Cambridge, και βλέποντας τα θεαματικά αποτελέσματα, είπα να το δοκιμάσω κι εγώ. Έμεινα τόσο ενθουσιασμένη με το αποτέλεσμα, που αποφάσισα να εκπαιδευτώ και να γίνω η ίδια Σύμβουλος. Μου άρεσε τόσο πολύ να βλέπω τους πελάτες μου να μεταμορφώνονται, όχι μόνο εξωτερικά, αλλά και εσωτερικά, και να νιώθουν ευτυχισμένοι και υγιείς. Ήταν τότε που αποφάσισα να φέρω το πρόγραμμα στην Κύπρο, ως αποκλειστικός διανομέας, και να βοηθήσω τους συνανθρώπους μου, όπως έκανα τόσο καιρό στην Αγγλία. Από τότε έχουν περάσει ήδη 10 χρόνια! Σήμερα, διαθέτουμε μια ισχυρή ομάδα 50 Συμβούλων σε όλη την Κύπρο, έχοντας καταφέρει να βοηθήσουμε πάνω από 45.000 ανθρώπους. Κάτι για το οποίο είμαι πολύ περήφανη. Σε όλη αυτή την πορεία, ο άντρας μου είναι πάντα το στήριγμα μου, και με τους Συμβούλους μας νιώθουμε πια σαν οικογένεια.

Ποιο είναι το μεγαλύτερο σας κατόρθωμα μέχρι σήμερα;
Είμαι πολύ περήφανη που πάνω από όλα κατάφερα να αποκτήσω μια υπέροχη οικογένεια, με δύο γιους που λατρεύω, και δύο εγγονές που υπεραγαπώ. Όπως επίσης που κάθε μέρα βλέπω ανθρώπους να γίνονται πραγματικότητα τα όνειρα τους σε σχέση με το σώμα τους, και τη διατροφή τους. 

Ποιο είναι το μεγαλύτερο σας κίνητρο;
Το μεγαλύτερο μου κίνητρο είναι η αλλαγή. Από τότε που ήμουν καθηγήτρια στην Αγγλία και έβλεπα τους μαθητές μου να προχωρούν και να πετυχαίνουν με τη ζωή τους, μέχρι και σήμερα, αυτό που μου δίνει κίνητρο και ώθηση, είναι να βλέπω τους ανθρώπους να αποκτούν την υγεία τους, αυτοπεποίθηση και ενέργεια για να κάνουν πραγματικότητα όλα τους τα όνειρα και τους στόχους τους. Αυτό το πείσμα και η θέληση, είναι που μας έχει χαρίσει επιπλέον εδώ και τέσσερις συνεχόμενες χρονιές το διεθνές βραβείο ‘International Slimmer of the Year’, αλλά και την υποψηφιότητα μου στο βραβεία Madame Figaro το 2012.

Τι σκέφτεστε για το μέλλον;
Στόχος μου είναι να συνεχίσω να βοηθάω τους συνανθρώπους μου στον αγώνα τους ενάντια στο περιττό βάρος και την παχυσαρκία, και ό,τι προβλήματα υγείας ή κακής ψυχολογίας προκύπτουν από αυτό. Παράλληλα, εισάγουμε τη νέα μέθοδο Cambridge Weight Plan, παρέχοντας στους πελάτες μας, πέρα από τη διατροφική στήριξη, και ψυχολογική, τόσο κατά τη διάρκεια της απώλειας του βάρους, όσο και στη συντήρηση των κιλών, μαθαίνοντας πάνω από όλα πώς να αποκτήσουν καλύτερες συνήθειες διατροφής για να είναι χαρούμενοι και υγιείς για πάντα. 

Tags Helen Zenios, Cambridge Weight plan, Δίαιτα, Διατροφή, κιλά, ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΣΩΜΑ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5707 s (231 Queries.) // Parse time: 0.2216 s // Total time: 2.7923 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X