Πώς θα κάνετε τα πόδια σας να φαίνονται πιο ψηλά και αδύνατα;


Πώς θα κάνετε τα πόδια σας να φαίνονται πιο ψηλά και αδύνατα;

Mπορείτε με μερικά απλά πράγματα για να κάνετε τα δικά σας πόδια, να φαίνονται λίγο πιο ψηλόλιγνα.  

Δυστυχώς σ’ αυτή τη ζωή δε γεννήθηκαν όλες οι γυναίκες με πολύ μακριά πόδια, όπως τα μοντέλα που βλέπουμε στις πασαρέλες. Σίγουρα τα ψηλά και αδύνατα πόδια είναι ένα πολύ δυνατό σημείο στη γυναικεία σιλουέτα, ακόμα όμως και αν δεν τα έχετε μπορείτε να προσέξετε μερικά απλά πράγματα για να κάνετε τα δικά σας πόδια, αυτά που σας χάρισε ο Θεός, να φαίνονται λίγο πιο ψηλόλιγνα από ότι είναι. Διαβάστε τα:

1. Προτιμήστε γόβες σε nude απόχρωση. Ανάλογα με το χρώμα του δέρματός σας θα βρείτε και αυτή που σας ταιριάζει, η οποία θα μοιάζει με προέκταση του ποδιού σας και θα το κάνει να φαίνεται πολύ πιο ωραίο.

2. Τα ψηλόμεσα παντελόνια θα γίνουν οι καλύτεροί σας φίλοι. Φορέστε ένα σε ίσια γραμμή κατά προτίμηση, συνδυάστε το και με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα παπούτσια και το αποτέλεσμα θα σας ικανοποιήσει πλήρως, να είστε σίγουρες.

3. Το ίδιο ακριβώς μπορείτε να πετύχετε και με τις μίνι, σε γραμμή άλφα φούστες, οπότε μη διστάσετε να τις φορέσετε όλες σχεδόν τις ώρες της ημέρας.

4. Όσον αφορά στο πανωφόρι, μιας και ο καιρός τώρα σιγά σιγά χαλάει, να έχετε στο νου σας ότι αυτό που σας κάνει να φαίνεστε πιο ψηλές είναι οποιοδήποτε cropped κομμάτι, οπότε καταλαβαίνετε πως τα jackets, δερμάτινα ή και όχι θα παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο στο χειμερινό σας ντύσιμο.

5. Δοκιμάστε τα total looks και μάλιστα σε basic αποχρώσεις, όπως το μαύρο και το γκρι. Το ντύσιμό σας θα «κόψει» πόντους από τη σιλουέτα σας και τα πόδια σας θα δείξουν αμέσως πιο ψηλά και αδύνατα.

6. Ακόμα ένα tip που πάντα πετυχαίνει είναι τα παντελόνια με κάθετες ρίγες. Όπως θα διαπιστώσετε, όταν τα φοράτε, τα πόδια σας μοιάζουν λίγο περισσότερο με αυτά των μοντέλων.

7. Τέλος να θυμάστε ότι τα μυτερά παπούτσια κολακεύουν πολύ περισσότερο, ενώ τα ankle straps, αλλά και οτιδήποτε «κόβει» το πόδι σας στα δύο, θέλει ιδιαίτερη προσοχή όταν το φοράτε γιατί δυστυχώς κονταίνει τα πόδια.

Tags ALESANDRA AMBROSIO


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4045 s (252 Queries.) // Parse time: 0.3801 s // Total time: 2.7846 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X