Το σοβαρό πρόβλημα υγείας της συζύγου πασίγνωστου τραγουδιστή!


Το σοβαρό πρόβλημα υγείας της συζύγου πασίγνωστου τραγουδιστή!

Δύσκολες ώρες…

Με αφορμή την κυκλοφορία της αυτοβιογραφίας του, ο Tom Jones μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά για τη μάχη με την κατάθλιψη που δίνει εδώ και πολλά χρόνια η σύζυγος του Linda.

Μετρώντας 58 χρόνια γάμου, με την ίδια να παραμένει “βράχος” δίπλα του όλα αυτά τα χρόνια, αποδεχούμενη τις εκατοντάδες απιστίες του (ο τραγουδιστής σε συνέντευξή του είχε δηλώσει ότι στο απόγειο της καριέρα του, είχε φτάσει να κάνει σεξ με 250 θαυμάστριες τον χρόνο», δεν τον εγκατέλειψε ούτε μια στιγμή.

Σήμερα, ο 75χρονος Ουαλός σταρ, αποκαλύπτει ότι η σύζυγός του και μητέρα του γιου του, Mark Woodward, πάσχει από μία βαριά μορφής κατάθλιψη. “Έχει χάσει τη σπίθα της”,  δήλωσε σε συνέντευξή του στο Sunday Times Magazine, ενώ όπως αποκάλυψε η 75χρονη σύζυγος του τα τελευταία χρόνια έχει απομονωθεί και προτιμά να βρίσκεται κλεισμένη στο σπίτι τους στο Λος Άντζελες. Το ότι αρνείται κάθε επαφή με τον έξω κόσμο αλλά και το ότι έχει εξελιχθεί σε μανιώδη καπνίστρια, αδιαφορώντας για τις επιπτώσεις στην υγεία της, αφού έχει παρουσιάσει φύσημα στην καρδιά της, είναι κάτι που τον στεναχωρεί αφού δεν ξέρει πώς να τη βοηθήσει.

Πηγή: govastileto.gr

Tags TOM JONES, linda, showbiz κύπρος, gossip, υγεια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7773 s (232 Queries.) // Parse time: 0.2433 s // Total time: 3.0206 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X