Διάσημο ζευγάρι της ελληνικής showbiz είναι μαζί παρά τις φήμες για χωρισμό!


Διάσημο ζευγάρι της ελληνικής showbiz είναι μαζί παρά τις φήμες για χωρισμό!

Πρόκειται για τους…

Τα δημοσιεύματα ήθελαν το όμορφο ζευγάρι να μην είναι πια μαζί.

Παρόλαυτα, δεν ευσταθεί καμία τέτοια φήμη καθώς το περιβάλλον τους μιλάει για ένα πολύ ευτυχισμένο και ερωτευμένο ζευγάει. Ο λόγος για την Ελισάβετ Σπανού και τον Γιάννη Αποστολάκη που σύμφωνα με το δημοσίευμα της Real, διανύουν μία από τις καλύτερες περιόδους της σχέσης τους.

Η αιτία της παραφιλολογίας του χωρισμού τους ήταν η μεγάλη αποχή του ζευγαριού από τα φλας των φωτορεπόρτερ. Άνθρωπος από το κοντινό περιβάλλον του ζευγαριού, το οποίο µετρά πλέον ενάµιση χρόνο σχέσης και κοινής ζωής δήλωσε "Είναι πολύ αγαπηµένοι, αλλά δεν είναι από τους ανθρώπους που προβάλλουν την προσωπική τους ζωή. ∆εν κρύβουν τη σχέση τους, αλλά δεν κυνηγάνε τη δηµοσιότητα".

Το αγαπημένο ζευγάρι πέρασε μεγάλο μέρος των καλοκαιρινών τους διακοπών στην Κρήτη, από όπου κατάγεται και ο γνωστός σεφ. Παράλληλα, δεν έλειψαν και οι εξορµήσεις σε αλλά νησιά του Αιγαίου.

Η Ελισάβετ Σπανού και ο Γιάννης Αποστολάκης, έχουν επιστρέψει πλέον στην Αθήνα και ετοιμάζονται για τον χειμώνα που έρχεται. Ο γνωστός σεφ έχει ήδη ξεκινήσει τα γυρίσµατα για την εκποµπή Join us του ΣΚΑΪ, ενώ δεν έχει σταµατήσει να ασχολείται µε τα καθήκοντά του στο εστιατόριο όπου επιµελείται το µενού.

Η όμορφη τραγουδίστρια αυτό το διάστημα διανύει µια πολύ δηµιουργική φάση κατά την οποία επαναπροσδιορίζει τη σχέση της µε το τραγούδι, ετοιµάζει καινούργια πράγµατα και αισθάνεται έτοιµη να ανοίξει τα φτερά της σε νέους καλλιτεχνικούς ορίζοντες.

Tags ελισαβετ σπανου, Γιάννης Αποστολάκη, showbiz κύπρος, gossip, χωρισμος, ζευγαρι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6472 s (250 Queries.) // Parse time: 0.4646 s // Total time: 3.1118 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X