Ξυλοδαρμός 30χρονου και κλοπή ρολογιού αξίας 28,000 ευρώ


Ξυλοδαρμός 30χρονου και κλοπή ρολογιού αξίας 28,000 ευρώ

Ρώσος ηλικίας 30 χρόνων κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι κτυπήθηκε από δύο άγνωστα του πρόσωπα σε μπυραρία στην Αγία Νάπα και του έκλεψαν το ρολόι, που φορούσε στο χέρι αξίας 28 χιλιάδων περίπου ευρώ.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις τέσσερις χθες τα ξημερώματα καταγγέλθηκε αρχικά στον Αστυνομικό Σταθμό Αγίας Νάπας και ακολούθως στο ΤΑΕ Αμμοχώστου από 30χρονο Ρώσο, κάτοχο κυπριακής υπηκοότητας, ότι γύρω στις 01.45, ενώ βρισκόταν σε μπυραρία στην Αγία Νάπα, δέχθηκε επίθεση από δύο άτομα, πιθανόν εργαζόμενους στην μπυραρία.

Σύμφωνα με την καταγγελία, τα δύο άτομα αφού έβγαλαν έξω από την μπυραρία τον παραπονούμενο, τον κτύπησαν και στη συνέχεια του έσπασαν το κινητό του τηλέφωνο αξίας 300 ευρώ και του έκλεψαν το συλλεκτικό ρολόι που φορούσε στο χέρι αξίας 28 περίπου χιλιάδων ευρώ.

Όπως ανέφερε στην Αστυνομία ο 30χρονος, δεν υπάρχει ασφάλεια για το ρολόι του έναντι κλοπής.

Χθες λίγο πριν τα μεσάνυχτα μέλη του ΤΑΕ Αμμοχώστου, του Τμήματος Δ του Αρχηγείου Αστυνομίας και μέλη της ΥΑΜ Αμμοχώστου, διενήργησαν έρευνα δυνάμει δικαστικού εντάλματος στην μπυραρία.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν ως τεκμήρια δύο καταγραφείς κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης για να τύχουν έρευνας από τα αρμόδια τμήματα της Αστυνομίας.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου.

Tags κλοπή, ρολοι, ξυλοδαρμός


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1355 s (250 Queries.) // Parse time: 0.3753 s // Total time: 2.5108 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X