Μελίνα Ασλανίδου: Η εντυπωσιακή αλλαγή στο hair look της!


Μελίνα Ασλανίδου: Η εντυπωσιακή αλλαγή στο hair look της!

Δείτε τις φωτογραφίες

Η Μελίνα Ασλανίδου τόλμησε να αλλάξει το look στα μαλλιά της και το αποτέλεσμα είναι άκρως εντυπωσιακό. Ο κομμωτής, Δημήτρης Σταματίου, τα χέρια του οποίου εμπιστεύθηκε η τραγουδίστρια, έκανε τα αποκαλυπτήρια του νέου hair look της μέσα από το προσωπικό του blog.

Μάλιστα, τις φωτογραφίες συνόδευσε και κείμενο, αναφέροντας: “Τη Μελίνα τη γνωρίζω σχεδόν δυο χρόνια και κατά διαστήματα συνεργαζόμασταν. Το τελευταίο διάστημα έχουμε έρθει πιο κοντά και μου εξέφρασε την επιθυμία να αλλάξει λίγο στυλ και την ανάγκη της για ανανέωση. Συγκεκριμένα, μου ζήτησε αν μπορώ να της προτείνω κάποια πράγματα για να αλλάξει λίγο την εικόνα της.

Η Μελίνα, όπως φαντάζομαι θυμάστε, στο The Voice 2, είχε μακριά καστανοκόκκινα μαλλιά με έντονες κόκκινες άκρες που ήταν φιλαριστά.

Μετά από σκέψη, συζήτηση και πολλά looks που είδαμε καταλήξαμε να κόψουμε αφέλειες και να κάνουμε ένα ενιαίο χρώμα στα μαλλιά. Θέλησα με αυτό τον τρόπο να της δώσω μια πιο φρέσκια εικόνα και ένα πιο νεανικό στυλ. Το χρώμα στα μαλλιά είναι ένα πολύ γλυκό καστανό με λίγα πυρόξανθα ξανοίγματα στα τελειώματα για να δοθεί η απαιτούμενη λάμψη.
Το αποτέλεσμα δικαίωσε τόσο εμένα όσο και τη Μελίνα που με εμπιστεύτηκε και νομίζω πως θα αρέσει και σε εσάς. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να δει τη νέα αλλαγή της, σήμερα στη μεγάλη συναυλία που θα δώσει στο Κατράκειο, στη Νίκαια, μαζί με τον Αντώνη Ρέμο.

Εγώ όμως δεν μπόρεσα να κρατηθώ και σας αποκαλύπτω το νέο look της Μελίνας στο blog μου περιμένοντας τα σχόλιά σας”.

Tags μελινα ασλανιδου, μαλλιά, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2028 s (251 Queries.) // Parse time: 0.3847 s // Total time: 2.5875 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X