Καστανές που αγαπήσαμε ως ξανθιές


Καστανές που αγαπήσαμε ως ξανθιές

Δείτε πως ήταν πριν την βαφή...

Τα διάσημα κορίτσια που ξέρουμε καλά με ξανθό μαλλί δεν ήταν πάντα έτσι! Δες ποιες σταρ αγαπήσαμε ξανθές αλλά γνωρίσαμε καστανές...

Μας συστήθηκε ως καστανό μοντέλο στα 15 της χρόνια στο Ciao ANT1 αλλά την αγαπήσαμε ως ξανθιά! Πλέον το κορίτσι είναι απόλυτα ξανθό και μας αρέσει περισσότερο από ποτέ! 

Στο Πάτερ ημών η Ελενίτσα μας συστήθηκε με κατσαρό και καστανό μαλλάκι και όσο περνούσαν τα χρόνια το ξάνοιγε κάποιους τόνους! Τώρα ως ορκισμένη ξανθιά και βασίλισσα της πρωινής ζώνης η Ελενίτσα δεν κάνει ρούπι χωρίς το οξυζενέ της!

Τα λόγια είναι περιττά για τη μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού, η οποία μας συστήθηκε στα μέσα της δεκαετίας του ’50. Μεταμορφώθηκε σε ξανθιά, εντυπωσιακή κυρία της πίστας το 1978, αλλά πλέον όποτε τη βλέπουμε με καστανό λουκ σε παλιές ταινίες, κάτι δε μας κολλάει.

Η εποχή που η καστανή Πέγκυ απειλούσε το έτερον ήμισυ ότι αν πάει με άλλη θα του σπάσει το κεφάλι είναι μακρινό παρελθόν. Μετά από παρότρυνση του Ηλία Ψινάκη έγινε κατάξανθη, η συνταγή πέτυχε κι η Πέγκυ έγινε πρώτο όνομα.

Αν μη τι άλλο, η εθνική μας σταρ έκανε σχολή. Την είδαμε μελαχρινή στο Ποντικάκι (1954), αλλά ευτυχώς ο σκηνοθέτης της ταινίας Διακοπές στην Αίγινα (1958), Ανδρέας Λαμπρινός, της πρότεινε να το ξανοίξει και σταδιακά η Αλίκη έγινε η κατάξανθη Αρχόντισσα που λατρέψαμε.

Tags showbiz κύπρος, gossip, διασημοι, ζετα μακρυπουλια, Μαριλένα, ελενη μενεγακη, Αλίκη Βουγιουκλάκη, πεγκυ ζηνα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0057 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0352 s // Total time: 0.0409 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X