Δανάη Χρίστου: Το φωτογραφικό άλμπουμ της βάπτισης της κόρης της


Δανάη Χρίστου: Το φωτογραφικό άλμπουμ της βάπτισης της κόρης της

Βγαλμένη από παραμύθι

Η βάπτιση της κόρης της Δανάης Χρίστου και του πρώην συντρόφου της, Μαρίνου Χαραλάμπους, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου. Και το όνομα αυτής, και επίσημα πλέον, είναι… Σμαράγδα.

Το μυστήριο της βάπτισης, τελέστηκε στην εκκλησία της Αγίας Αναστασίας στη Λεμεσό και το παρών τους έδωσαν στενοί φίλοι και η οικογένειά τους. Η νονά της Σμαράγδας ήταν η ξαδέλφη της ηθοποιού, Αλεξάνδρα Sway ενώ αργότερα στήθηκε πάρτι στο χώρο Λεβάντα της Χάρις Πότσου, η οποία αξίζει να σημειωθεί, ήταν εκείνη που δημιούργησε την πρωτότυπη πρόσκληση για τη βάπτιση. 

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως για την σημαντική αυτή στιγμή, η ηθοποιός εμπιστεύτηκε τους Art Cinematographers.

Η ηθοποιός ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ένα κολάζ φωτογραφιών από τη χθεσινή βάπτιση, όπου απεκάλυψε τις λεπτομέρειες από τη διακόσμηση ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους όσους βοήθησαν και ενεπλάκηκαν. Χαρακτηριστικά έγραψε: "Και το ονομα αυτης...Σμαραγδα...!! Ο δικος μου αγγελος βαφτιστηκε χθες μεταξυ Θεου και ανθρωπων ! Αγαπη μου να μου ζησεις και να εχεις παντα στα ματια σου δακρυα χαρας !!! Σε λατρευω !! @harispotsou @gregorymorfi @christos_artemiou @elenatheodorou απλα ξεπερασαν τους εαυτους τους !! Σας ευχαριστω ...σας αγαπω ολους ! Ενα πολυ μικρο δειγμα φωτογραφιων...οι επομενες ερχονται".

Tags δανάη χρίστου, βαπτιση, σμαράγδα, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1046 s (227 Queries.) // Parse time: 0.3625 s // Total time: 2.4672 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X